Bayanlarr !!! Spinall doğumlaa alakalı endişem varr!! Lütfen yaşayanlar bilgilendirsn

kutgu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
7
0
16
Ankara
arkadaşlar umarım bu yazımı okuyup beni anlıyorsunuz.ilk doğumumu genel anestezi yaptım.şuanda 37 haftalık gebeym 12 gün sonra doğum yapacağiım doktor spinal yapacağını söyledi.Biraz araştırdım spinal doğum müthiş başağrısı yapıyormuş.ne yapacağımı bilemiyorum genel anes.doktor istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum acill desteğe ihtiyacım var .geçmişde deneyimi olan yada bilgisi olan cevaplarsa minnet duyacağım .....

canım şu sıralar hep bu yöntem kullanılıyor. bir yerde iyi bebeğinle ilk doğunda buluşacaksın. o anı yaşayacaksın. ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor. bir yıl önce arkadaşım bu yöntemle doğum yaptı hiç başağrısı olmadı. onda 1 hafta falan sağ bacağını yarı uyuşuk hissetti ama geçti daha sonra. allah yardımcın olsun.

Canım epidüral sezeryan düşünebilirsin. Baş ağrısı herkeste olmayabiliyor

1 ay once kızımı spınalle dunyaya getırdım.ben hıc yan etkı yasamadım.aksıne cok rahattım.amelıyathaneye gırdıgımde ılk dakıkalarda uyanık olacak olmam benı korkutmustu ama sonra gectı.bu durum tamamen psıkolojık.prensesımın sesını duydugumda heerseyı unutmustum.hem bebek de narkoz almamıs oluyor.anestezı uzmanına guvenecegın bır yerde dogum yapacaksan eger hıc korkma

arkadaşlar çok sağolun bir nebze olsun korkum azaldı.epidurali bende istiyorum ama başkent has.sezeryanda spinal anestezi sadece yapıyormuş ama yinede epid.için anestezi doktoruyla görüşürsünüz dedi de bence sonuç farklı olmayacak.ilk bebeğimde hiç endişelerim olmadı ama bunda nedense korkularım artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…