Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadinlar alkolluyken kendilerini daha iyi ifade ettikllerini ve yatakda daha özgürce ve kivrak olduklarini freunde dergisinde okumusdum denedim dogru tavsiye ederim:içelim:
kadinlar alkolluyken kendilerini daha iyi ifade ettikllerini ve yatakda daha özgürce ve kivrak olduklarini freunde dergisinde okumusdum denedim dogru tavsiye ederim:içelim:
Alkol haram malumda konunun haram helale ne ilşkisi var anlayamadım. dinle ilgili konular için açılmış bölümler var K.K.da. topic orada açılsa anlarım. isteyen istediği topiği açar. bu tür baskılara ve uyarılara gerek yok. belki topic açan inanmıyor belki başka dinden kime ne. birazda topicle ilgili bişeyler yazayım dozunda alındığında evet. yazımla ilgili birileri tepki gösterecekse öelden yazssın lütfen bu güzel topiği kapattırmayın. heee unutmadan bişey daha söleyim. K.K 'da cinsellik forumlarında gezinmek helalmi harammı, b,rsürü din içerikli site vrken :icecream: