arkadaşlar meraba öncelikle.çok uzun zamandır sitenin takibindeyim.msj atmıyo olabilirim ama siteyi çok beğeniorum ve takip ediorum.ben 20 yaşındayım ve çoğunda olduğu gibi sivilcelerimle başım dertte.3 yıldır kullanmadığım krem,ilaç,maskeler kalmadı hiç biri fayda etmiyor.sivilce uzmanı oldum bi nevi :) cildim çok yağlı geniş gözeneklerim var dolayısıyla bu da sivilce oluşumunu tetiklio.3 aydır bütün krem ve masklerimi bıraktım.artık cildimi sadece temizliorm.günde 2 kez olmak üzere ardıç katranı adı verilen sabunla yüzümü yıkıorum.nemlendirici krem olarak bepanten sürüorm.akşamlarıda yatmadan önce maden suyuyla yüzümü yıkıorumm sabah kalkıp tekrar sabunla yıkayıp nemlendiricimi sürüorm.sizinde bildiği gibi yağlı cilt su dengesi az olan bi cilt.bunun içinde günde 2 lt olmak üzere bol bol su içiorm ve inanın sivilcerim yok oldu.sadece regl döneminde 1-2 tane olmak üzere çıkıo onlarıda takmıorm.ha bi de ara sıra saf alkol sürüorm hiç bi yan etkisi yok.tonik görevi yapmakla birlikte sivilceleride kurutuo.umarım sizdede etki gösterir.allah hepimizin yardımcısı olsun.iyi geceler arkadaşlar