Bayanlar yine ben cevaplariniza ihtiyacim var

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar dunde konu acmistim ugrasma falan yazmis cogu haklisinizda iste insan buyuk dertleri olunca unutmak icin sacmaliklarla ugrasiyo...
Ama yorumlarinizla normal haleti ruhiyeme dondum cok sagolun.simdi bir konuda daha bilginize ihtiyacim var az once esim bizim durumumuzda olan bir bebegin oldugunu duymus aradi napicaz nasil olcak bi arastiralim diye bende size sormak istedim
Bayanlar diger konumdan bilen bilir ozet geceyim...bebegimin 21.haftadan beri suyu yok 33 haftadayiz bobrekleri yok,mesanesi yok,bagirsagi tikali ,ve 1 aydan fazladir gelismiyo bende kilo vermeye basladim simdi asil konu şuki bebegimin ölecegini aldirmami soylediler ve ben yapmadim ama doktorlarin hepsi buna hazir ol hastaneden bebegimle cikacagim diye dusunme dedi ve ben kendimi buna hazirlamaya calisiyorum..
Simdi sorum bebegim ölurse gomulecek yani yeni mezar yerimi almaliyiz yada babamin (16 sene )oldu öleli onun mezarinin ustune gomsek olurmu yani nasil soracagim bilmiyorum boyle durumda nasil yapilir ne yapilir lutfen fikirlerinize ihtiyacim var ..tesekkur ederim..

"
Bayanlar yine ben cevaplariniza ihtiyacim var
"

konu başlıklarınız konu içeriğini yansıtmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…