Kız İsteme bayanlar yardımınıza ihtiyacım var acilll

pinar21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
43
0
86
37
Denizli
hemen konuyu acayım istiyorum az önce teyzem aradı kuzenimin bi kız arkadaşı vardı sonunda ailesi ile tanışmaya gidicekler kız tarafı biraz zengin kuzenim sormuş demişki ne getirelim demiş kızda bakalım ne getirceksiniz die biraz küçümseme gibi bi durum var teyzemede dediki herşeyin güzelini alalım bi araştır hemen dedi sizden başka sorucam kimse yok daha aileler ilk defa görücek birbirini tanışmak için gidicekler isteme daha olmucak çünkü adetlerimiz önce tanışma sonra isteme sonra söz almadır ama ilk intiba herzaman için önemlidir biliyosunuz ki hemen yardımlarınız lazım yarın gidilcek acillll

Bence gelin adayının yaptığı çok ayıp ne demek alaycı birşekilde bakalım ne getireceksinizdemek....
Ne yani erkek arkadaşını ona olan sevgisi ile mi değerlendirecekler yoksa getirdiğiyle mi???
Tanışma için giderken çok abartılı büyklüte olmayan ama kaliteli bir çiçek ve yaş pasta götürülmesi uygun olur.
Ama dediğim gibi kızın davranışı baştan bana çok yanlış geldi.

yani bencede çiçek ve çikolata olabilir..zaten başka ne ne götürülebilinirki ilk tanışmada

bencede ayy sormayın kıza ne kızdık teyzem yazık ayaklarım geri gidiyo diyo ama napsın oğlan sevmiş bencede kırmızı bi gül tek sayı gidermiş bide diyorum ki gümüş içinde çikolata uygun mu ki hımm bide çiçek yaş mı yoksa yapmamı olmalı

tepsi içinde çikolata olabilir de

yapma çiçek götürülür mü hiççç..kariz mayı çizdireceksiniz...ne kadar ayıp yapma çiçek götürmek..tabii ki canlı götüreceksiniz...
illa pasta falan diyorsanız güllüoğlundan alın barii...çok güzel oranın pastaları..hem fiyakanız olur ama biraz fazla tuzlu.))
gerçi orada çikolatalarda oluyor..çok çok güzel...güllüoğlu tanınmış bir yer..laf etmezler size:))

tabii istanbnulda iseniz

Son düzenleme:
Bence tanışmaya giderken çikolata olmaz.. Tanışmada çikolata götürürseniz istemeye giderken ne götüreceksiniz..
En uygunu yaş pasta bence.. Güllüoüğlı genelde baklavası ile ünlüdür.
Yaş pastayı bulunduğunuz semtin en iyi pastanesinden almanız uygun olur....
Ayrıca yapma çiçek olmaz.. Canlı götürmeniz gerekir... Ve kırmızı gülü kuzeniniz başkabirgün sevgilisine veebilir. Ailecek tanışmaya gidiyorsunuz, şık bir arajman götürseniz daha iyi olur...

kız şimdiden böyle dediyse,ileride ne laflar söyler ama hayırlısı olsun artık canım.. çikolata ve çiçek haricinde bişi götürmek abartı olur.. en iyisi bu ikili. çikolatayı da güzel bi süsletin,zaten kız isteme fln derseniz onlar güzel bi paketleme yapar.. hayırlı olsun

Bizim adetlerimizde de erkek tarafı kız evine giderken çikolata götürür, isteme olmasına gerek yok her ziyaretinde götürür, tabii bir de çiçek, bu da arkadaşların dediği gibi aranjman olmalı. Kuzenin ne getirelim diye sorması yanlış olmuş, benim bildiğim bunlardan başka birşey gitmez

kızın o sözü söylediğinden sevgilisinin haberi var mı?

bu iğnelemeler şimdden başladı ise sonu ne olur:1no2: kızın yaptığı iğnelemeler bir ömür sürmez inşallahkafamçokkarıştı

maddi durumunuzu oldugundan fazla gösteren bir şeyle gitmeyin

pasta ve çiçek yeterli tabi bütçenize uygun...:lepi:

bi buket hoş bi çiçek alın gösterişli olmasın sade ve şık olsun

bide pelit çikolata alın

bu iş olmicaksa bile o kız lafını yutsun yeter

İyisi mi bir çelenk yaptırsın, birer tane de kişi başına tadelle olmadı bi kavanoz nutella kaşıklayıp, kaşıklayıp yesinler. :roflol:

İyisi mi bir çelenk yaptırsın, birer tane de kişi başına tadelle olmadı bi kavanoz nutella kaşıklayıp, kaşıklayıp yesinler. :roflol:

:roflol:

Yanlızz ben şu küçümsemiş olayını anlamadım kızlar, ben o cümlede bi küçümseme görmedim, kız sevgilisine naz yapmış bence, ne alalım diyince bakalım ne alcaksınız gülerek bunu söylemekte bişey yok ki.. Çocuğun bunu ailesine söylemesi kötü olmuş, farklı anlamlar yüklenmiş bence :hulya:

bende böyle düşünüyorum :lepi:

küçümsediğini kim söyledi, kız sevgilisine böyle dediyse sanmamm ki bi erkek bizi küçümsedi diye annesine söylesin?

yani tanışmaya giderken çiçek ve çikolata götürülür bu fikstir ya belki o yüzden şaka yapmıştır sevgilisine kız? bana öyle geldi yani :)) ehh yarın gidince çıkar ortaya ne demek istediği dimi :)) ama ön yargılı gitmeyin bizi küçümsedi diye, sonuçta hayırlısıyla bi ömür geçirmek için ilk adım atılıyo, ve her tarafta gergindir streslidir, iyi düşünün iyi olsunn kaydirigubbakcemile5

kız çok ayıp etmiş.
güzel bir çiçek yaptırırsınız ama çikolata olmaz bence istemeye giderken götürülür çikolata....
yaş pasta olabilr

kizda ailesine karsi mahcup olmak istememistir..bana gelindiginde baklava,kadayif vs.baya bi kac tatli cesidi vardi..bencede cikolata istemeye kalsin.. :)

orkidelerden oluşan güzel bir buket yaptırsın yanınada pelitten güzl bir pasta yaptırsn. damadın amcasından bi bilezik takmayacak herhalde tanışmada. töbe töbe.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…