• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar yardımcı olur musunuz

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Canlar ben saçlarımı 1. Resimdeki gibikkestirip 2. Resimdeki gibi boyatmak istiyorum sizce yakışır mı güzelmi
received_m_mid_1421006584216_db5209aa7ae6335906_0.jpeg

Sacinizin cinsini yüzünüzün seklini bilmeden kesimin yakışır yakismayacagini bilemeyiz ki. Böyle bakınca fotodakine yakışmış ama.

Yüzünü, gözünü tipini bilmeden yakışır mı yakışmaz mı ne bilelim ki?
Ama modeli sevmedim.

renk güzel ama kesimi beğenmedim.postiş eklenmiş gibi duruyor o altta yer alan saçlar....mıısır püskkülü gibi incecik ve zayıf kalmış

Bence de kotu olur, ayrica saçinin rengi de cok hos omuz hizasinda duz bir model cok yakisir benim dusuncem tabi..

saçınızın kesime ihtiyacı olduuğunu düşünüyorum.doğal saç renginiz çok güzel,o resimdeki rengin de size gittiğini sanmıyorum.
yüzünüz çok masum,kesinlikle kendi saç renginizin tonlarında dolaşmalısınız. zamanında çok beğendiğim amerikan model stephanie seymour'a benzettim sizi

[QAslındauca, post: 38831285, member: 650864"]saçınızın kesime ihtiyacı olduuğunu düşünüyorum.doğal saç renginiz çok güzel,o resimdeki rengin de size gittiğini sanmıyorum.
yüzünüz çok masum,kesinlikle kendi saç renginizin tonlarınd

Aslında saçların seyrek ve çok yıpranık ve aşırı dökülüyor ve değişiklik istiyorum :(

Bencede saç rengin çok hoş boyatma hiç daha çok yipratirsin onun yerine bakım yatirsan ?

[QAslındauca, post: 38831285, member: 650864"]saçınızın kesime ihtiyacı olduuğunu düşünüyorum.doğal saç renginiz çok güzel,o resimdeki rengin de size gittiğini sanmıyorum.
yüzünüz çok masum,kesinlikle kendi saç renginizin tonlarınd

Aslında saçların seyrek ve çok yıpranık ve aşırı dökülüyor ve değişiklik istiyorum :KK43:
Seyrek ve yıpranmış saçı boyamak kesinlikle çok yanlış bir tercih. Bir arkadaşın da dediği gibi omuz hizasında düz bir kesim belki yandan bir kahkül hem kırıklarını toparlar hem saçların daha sağlıklı olur. Bakımlarla da desteklersen mis gibi uzar.

Sephoraa .!.:
Seyrek ve yıpranmış saçı boyamak kesinlikle çok yanlış bir tercih. Bir arkadaşın da dediği gibi omuz hizasında düz bir kesim belki yandan bir kahkül hem kırıklarını toparlar hem saçların daha sağlıklı olur. Bakımlarla da desteklersen mis gibi uzar.

Bende zaten yan perçem öyle kestirmek istiyorum dediğiniz gibi yan perçem ve düz kesim yapcam bu tarz

received_m_mid_1417034722117_0c4f56ff2300198678_0.jpeg

Bende zaten yan percem

en en hoslanmadigim kesim.
alttaki saclar kedi kuyrugu kadar, sanki sonradan eklenmis.
yapmayin baska bi model begenin

1. kesim kaynak gibi duruyor.Doğal durmuyor.Katlar arasında bu kadar mesafe hiç güzel değil.Bence doğal daha güzel.

Ikisi de cok hos ama senin yuz tipini de bilmk gerek...Aslina bakarsan Ben ilk resimdeki kesimi begendim ama renk olarak ilk resmin ust kisimlarida cok hos...altlar cok acik tabi..

Back