Herşey normalmis Cani. Sonucu aldm :)
canım bir de kadın doğumcuya görün muhakkak.. smear testi, ultrasonla rahim taraması felan yapıyor ki çok önemli bunlar da.. allah korusun herhangi bir kist,miyom rahim içi yara felan varsa önceden tespit etmek daima sağlıklıdır..Herşey normalmis Cani. Sonucu aldm :)
maşallah canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin gttim dahiliye kan hormon testleri normaldi... jinekologa gitmeyide düşünüyorum ama şimdilik bebek planını askıya aldığım için:)Bencede kadın hastalıklarına bi görün kontrol etsin mesela ben Çocuğum olmayacak korkum vardı doktor rahmime kadar kontrol etmişti hatta hımm ne kadar güzel rahim tosunların olucak Demişti , rahim ağzıma baktı smear tesi zaten düzenli yaptırıyorum herhangi bir kötü süpriz Olmasın diye hafif iltihap mantar falan varmış bn bilmiyordum bi kaç fitil kullandırdı geçti öyle hamile kaldım bünyem Zayıf olsa da çocuk ve kadın hastalıkları açısından güzel bir hamilelik geçiriyorum
canımsın aminnnHayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin :) hamile kalırsan da güzel bir gebelik geçirirsin inşallah