Saç Kesim Şekilleri bayanlar saçımı kestirsem mi ? yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Yüz tipim böyle alnım bu kadar uzun değil yine de uzun,boyum uzun , ne çok zayıfım ne de balık etliyim ikisinin arasıyım saçlarım açık kahverengi genelde ne düz ne dalgalı böyle kabarık kuburuk oluyor oyüzden düzleştiriyorum . ve zor geliyor artık acaba şöyle mi yaptırsam yüz tipime yakışor mı?

yüz tipim - Yeniden Yönlendirme Bildirimi

istediğim model - fucking inspiration.: mix 44 on we heart it / visual bookmark #14767534 bundan azcık daha uzun yani çenemin altından biraz ucun olucak

ne dersiniz kızlar? ve kısa saçın bakımı nasıl olur? bu sefer kırmamam lazım saçımı ,şuan göğsüümün biraz altında

canım kestir bence kısa saç öok rahat oluyor ama kuaför çok önemli iyi saç kesen bi kuaför olmalı benimde saçım şu an belime geliyor bob tarzında bi model kestircem bende ama iyi kesim yapan bi kuaför bulmam lazım

kısa kestirebilirsin hani şu çeneye doğru hafif uzun olan model, neydi adı unuttum, o güzel bi model.

fatmagülün suçu ne dizisindeki asu - hacer de kestirdi saçlarını hani, çok yakışmış mesela. bence güzel olur

canım uzun ise saçların,direk bu kadar kısa yapma..benim arkadaşımın saçları çok uzundu,ilk omuzlarına kadar kesti,ilk pişman oldu ama sonra daha kısa kesti..eğer hemen pişmanlık hissederim dersen sen de öyle kes,bu aralar bir çok arkadaşım bu modelden kestirdi,çok havalı duruyor aslında ama kısa olacağı için sakın kat verdirme çünkü bağlarken sağdan soldan çıkıyorlar ya,sinir olursun umarım istediğin gb olur

öpüyorum yanaklarınızdan kızlar vallahi çokteşekkürler hepinize kestiriyorum pazar günü,pazartesi dee okullar açılıyo

canım saçını kestirince fotonu koymayı unutma sabırsızlıkla bekliyoruz yeni imajını
bu arada kızlar bende bob tarzı bi model kestirecem ankara iyi bi saç kesen kuaför bilen varsa yazsın lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…