Merhaba bayanlar...yeni katıldım aranıza paylaşmak istediğim ve birebir denediğim halen devam ettiğim ve yararını görüp kendi yaptığım cilt bakımı tarifim var e artık bizde araştırmaktan ince eleyip sık dokumaktan profesyonel olduk gözatmak istersiniz diye düşündüm...Benim karma bir cildim var çillerimde var seviyorum ben onları ama siyah noktam yok ama strese bağlı hava koşullarına bağlı ve gösterdiğim özene göre farklılık gösteriyor cildim tabiki.İnanın bana ürünlere yatırdığım paryala daire alırdım kendime ama yok olmadı ne denediysem kredi kartı batırdım düşünün bu yüzden önem veriyorum çünki cildime amaaaaaa kendi maskemi kendim yaptım çokta basit farklı karışıımlarım var neyin neye iyi geldiğini çok iyi biliyorum.bazen bakıyorumda bayanlar çok karıştırmış bu işi hiç kafanızı bulandırmayın aman oramda bu var şuramda bu var o mu olsa bumu iyi gelir diye relaks...Bu işin ana kraliçesi kil arkadaşlar ve içersine eklediğiniz belli yağlar,makyajla uyumamak katiyen,olay yüz temizleme jeli,bol su tüketmek,uyku düzeniv.s v.s neye ihtiyacı olduğunu keşfetmek çok önemli cildinizin geçici değilde kalıcı bişeyler yapmak gerekli..Dilerseniz kendim için neler yaptığımı paylaşabilirim....görüşmek üzere sevginin altın anahtarı bayan arkadaşlarım...