Saç Rengi ve Saç Boyama bayanlar lütfenn yardımm...

gamzeli_gelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
75
0
86
Diğer
arkadaşlar benim saç rengim ile ilgili sorunum var şuan yardımınıza ihtiyacım var saçlarım kızıldı nişanımda kahveye boyattım düğünüme kadar farklı renk yaptırabilmem için bir kaç kez boyatıp kızıldan kurtulmam gerektiği söylenmişti 2 gün önce kuaförde katalogdaki resimden beğenip röfle yaptırdım hiçç yakışmadığını düşünüyorum saçın arka kısmını herkes gibi bende beğendim ama ön taraflar hiç hoşuma gitmedi beyaz tenliyim yüzüm sanki hastalıklı gibi göründü haftaya nikahım var allahın izniyle. kuaföre 1 gün sonra gittim yeniden boyarsak mahvolur dedi evde kendim alıp boyasammı yada bir an önce bu rengin koyulaşması için ne yapayım lütfen yardım edinbilmiyorumkismile

Sakın,sakın evde bir işlem yapma mahfedersin saçını.Nesini beğenmedin saçının, ön tarafında ne var ki.Eğer soluk bir tenin varsa fazla açık tondaki sarılar yakışmayabilir.

canım sık sık yıka o cırtlak renk akar ve doğal halini alır genelde röfle başta böle olur ama sonra düzelir merak etme

kızlar çok şükür hallettim bugün 2 kuaföre gittim birisi alay edip durdu yok şöyle yapmış kuaför saçını yok böyle sinirle kendim boyayım dedim sonra son kez şansımı deneyip başka kuaföre gittim arka farklı ön farklıydı çizgi çizgiydi önler ve aşırı sarıydı doğal sarı falanda değil son gittiğim kuaför merak etme arkan ile aynı yaparım koyulturum dedi çokkk şükür arka taraf ve ön tarafın rengi şuan aynı tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…