• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar lutfen yardim edin yumurtlamam yok mu?

MaryJane25

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
47
12
18
Merhaba herkese direk konuya girmek istiyorum yaklasik 6aydir deniyoruz cocugum olmuyor doktora gittim once ultrasonla bakti rahminde dogustan gelen bir anormallik yok hamile kalmaman icin bi engel yok yumurtlama takibi ve tahlil yapalim dedi hormon testi yaptim ve yumurtlama haftamda gittim testlerin gayet normal dedi ama ultrasonda bakti ve yumurtalarin zayif istedigimiz gibi degil adetin 3.gunu gel yine bir sorun olursa ilaca baslariz simdilik folik asite devam dedi ben adetimi hep duzenli gorurum hic tarihlerim sasmaz normal 5gun surer ama korkuyorum sizce kadinsal bi hastaligim mi var ben hic hamile kalamam mi yumurtlamiyormuyum yoksa o aymi olmadi adet gormeme ragmen yumurtlamiyor olabilirmiyim kafamda bir suru soru isareti tecrubeli olanlar veya bilgisi olanlar lutfen bana yorum yazabilirmi nasil bi sonuc izlemeliyim ben hicmi yumurtlayamicam yumurta tembelligi filan mi var napicam ben :(((

Merhaba herkese direk konuya girmek istiyorum yaklasik 6aydir deniyoruz cocugum olmuyor doktora gittim once ultrasonla bakti rahminde dogustan gelen bir anormallik yok hamile kalmaman icin bi engel yok yumurtlama takibi ve tahlil yapalim dedi hormon testi yaptim ve yumurtlama haftamda gittim testlerin gayet normal dedi ama ultrasonda bakti ve yumurtalarin zayif istedigimiz gibi degil adetin 3.gunu gel yine bir sorun olursa ilaca baslariz simdilik folik asite devam dedi ben adetimi hep duzenli gorurum hic tarihlerim sasmaz normal 5gun surer ama korkuyorum sizce kadinsal bi hastaligim mi var ben hic hamile kalamam mi yumurtlamiyormuyum yoksa o aymi olmadi adet gormeme ragmen yumurtlamiyor olabilirmiyim kafamda bir suru soru isareti tecrubeli olanlar veya bilgisi olanlar lutfen bana yorum yazabilirmi nasil bi sonuc izlemeliyim ben hicmi yumurtlayamicam yumurta tembelligi filan mi var napicam ben :KK43:((
Daha 6 ay olmuş. Biraz sakin olun. Bu panikle olacağı varsa da olmaz. Sabırlı olun vücudun alışması zaten 1 yılı buluyor.

Daha 6 ay olmuş. Biraz sakin olun. Bu panikle olacağı varsa da olmaz. Sabırlı olun vücudun alışması zaten 1 yılı buluyor.
Ya ne bilim hani bi sorun olmamasina ragmen kalmasam belki strestendir derimde ultrsonda yumurtlama gozukmemesi cok canimi sıktı :((( duzelir mi ilacla filan bende yumurtlarmiyim

Ya ne bilim hani bi sorun olmamasina ragmen kalmasam belki strestendir derimde ultrsonda yumurtlama gozukmemesi cok canimi sıktı :KK43:(( duzelir mi ilacla filan bende yumurtlarmiyim
Sakin olun. Ben 1 yıl denedim olmadı, 1 yılın sonunda doktora sormaya gittiğimde hamileydim. Vücudun alışması gerekiyor. Siz böyle stres yapmaya devam ederseniz vücudun stres hormonları artar ve iş fizyolojik değişikliklere kadar uzar. Dünden bugüne alışmıyor beden, zaman lazım. Rahatlamalısınız.

Merhaba herkese direk konuya girmek istiyorum yaklasik 6aydir deniyoruz cocugum olmuyor doktora gittim once ultrasonla bakti rahminde dogustan gelen bir anormallik yok hamile kalmaman icin bi engel yok yumurtlama takibi ve tahlil yapalim dedi hormon testi yaptim ve yumurtlama haftamda gittim testlerin gayet normal dedi ama ultrasonda bakti ve yumurtalarin zayif istedigimiz gibi degil adetin 3.gunu gel yine bir sorun olursa ilaca baslariz simdilik folik asite devam dedi ben adetimi hep duzenli gorurum hic tarihlerim sasmaz normal 5gun surer ama korkuyorum sizce kadinsal bi hastaligim mi var ben hic hamile kalamam mi yumurtlamiyormuyum yoksa o aymi olmadi adet gormeme ragmen yumurtlamiyor olabilirmiyim kafamda bir suru soru isareti tecrubeli olanlar veya bilgisi olanlar lutfen bana yorum yazabilirmi nasil bi sonuc izlemeliyim ben hicmi yumurtlayamicam yumurta tembelligi filan mi var napicam ben :KK43:((
2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve o zamandan beri olmuyordu bebek. En son doktora gittiğimde doktor klomen verdi. Yumurtalarının tepkilerini görelim dedi. Belki bilmiyorsundur, klomen yumurta geliştirici bi ilaç. Onu içtiğim ay Bile hiç yumurtam gelişmedi. Doktor sanırım senin yumurtlama problemin var dedi. İncir, bal Falan çok öneriliyor bunun için fakat benim prolaktin yüksekliğim olduğu için onları da kullanamadım. Herhangi bir ilaç da içmedim. Sonra yurt dışına geldim zaten. Burada bsey yapmıyoruz pek. Eylülde Türkiye’ye gidince doktora gidecektik yine. 1 hafta kadar önce gebe kaldığımı öğrendim. Ben de o kadar umutsuzdum ki. Sadece bi tedaviyle hamile kalacağımı düşünüyordum.
Size tek tavsiyem bebek konusunu düşünmemeniz. Gerçekten zor ama en etkili şey olduğundan emin olabilirsiniz. Gününüzü yaşayın. Stres yapmayın. Vakti geldiğinde olacağından emin olun sadece

Annemde hep diyo
2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve o zamandan beri olmuyordu bebek. En son doktora gittiğimde doktor klomen verdi. Yumurtalarının tepkilerini görelim dedi. Belki bilmiyorsundur, klomen yumurta geliştirici bi ilaç. Onu içtiğim ay Bile hiç yumurtam gelişmedi. Doktor sanırım senin yumurtlama problemin var dedi. İncir, bal Falan çok öneriliyor bunun için fakat benim prolaktin yüksekliğim olduğu için onları da kullanamadım. Herhangi bir ilaç da içmedim. Sonra yurt dışına geldim zaten. Burada bsey yapmıyoruz pek. Eylülde Türkiye’ye gidince doktora gidecektik yine. 1 hafta kadar önce gebe kaldığımı öğrendim. Ben de o kadar umutsuzdum ki. Sadece bi tedaviyle hamile kalacağımı düşünüyordum.
Size tek tavsiyem bebek konusunu düşünmemeniz. Gerçekten zor ama en etkili şey olduğundan emin olabilirsiniz. Gününüzü yaşayın. Stres yapmayın. Vakti geldiğinde olacağından emin olun sadece
Evet cok haklisiniz aslinda cevrenin baskisi tamamen sanirim kulagimi kapatmam lazim insallah basarabilirim rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Annemde hep diyo

Evet cok haklisiniz aslinda cevrenin baskisi tamamen sanirim kulagimi kapatmam lazim insallah basarabilirim rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Amin inşallah. Gerçekten şu an oldu ya mesela. Keşke diyorum kendimi bu kadar heba etmeseydim. Saatlerimi sürekli bseyler araştırarak geçirip kendimi bu kadar üzmeseydim diyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok büyük sorunlar olmadığı sürece bebeksiz hayatın keyfini çıkarmaya bakın. Siz hiç düşünmediğiniz anda olacaktır. Emin olun. Benim ikisi de öyle oldu 🥹 ilki kimyasal oldu ama bunda keseyi falan gördük. Devamı da gelir de kucağımıza da alırız inşallah 🥹🥹🥹

Amin insallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin🙏 25yasindayim bu arada 2senelik evliyim
Amin inşallah. Darısı size. Ben de 25 yaşındayım. 3 senelik evliyim. Fransa’da yaşıyorum. Çocuk olmadı diye burada doktora gittik. Daha yaşınız çok genç. Neden hemen böyle panik yapıyorsunuz falan demişti 😅 haklıymış aslında 😅

Back