• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bayanlar internet üzerinden hangi ürünleri satın almak istersiniz

fk07020702

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Hanımlar merhaba ,

E-TİCARET sitesi kurma çalışmaları yapıyorum.Bu nedenle sizlerin yardımıyla hangi ürünleri satmam gerekir bununla ilgili fikir almak istiyorum
internet üzerinden hangi ürünü almak istersiniz veya hangi ürünleri alıyorsunuz .Hangi ürünler sizce talep görür.
Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok ama çok sevinirim.:42:

kitap, audio cd, dvd alıyorum, ama indirimli olacak, % 35 %30 % 25 %20 %15 %10 şeklinde, uzun süredir idefix ve kitapyurdundan alıyorum, alacağım hangisinde indirimdeyse, birde 150 lirayı geçince kargo da bedava oluyor, alternatif çıkarsanız değerlendiririm,
ayrıca bardak çok alırım, ilginç göze hoş, şık gelen kupalar olsun, su kahve bira şarap viski şampanya tekila bardakları olsun, sonuçta bardak bu devamlı kırılıyor.. ve ayda hemen hemen iki ayda bir sürahi... dün yine kırıldı...
mum alıyorum, kokulu, sade ve şık olanlarından... vanilya portakal ve kahve kokuları tercihimdir... böyle :34:

Kitap, dvd, müzik albümleri, takılar, dekorasyon malzemeleri, elektrikli mutfak aletleri... vs bunlar standart aldığım şeyler...
Bunun dışında action figür denen oyuncaklardan alırım bol bol. Genel anlamda oyuncakların olduğu bir bölüm yapılabilir. Mp3 playerlar bir alışveriş sitesinde mutlaka olmalı. Kozmetik ürünler bulundurulabilir, çok alınan bir şey. Kedi maması ve kumu alırım tonla. Bilgisayar parçalarını sürekli netten alırım. Şimdilik bu kadar geldi aklıma...

herşeyi alabiliyorum zaten kendimde o işi yapıyorum bu yüzden güvenilir site nasıl olması gerekir biliyorum ve güvendiğim sitelerden alıyorum
beyaz eşyamıda internetten aldım
tekstil ürünlerimide internetten
giysi çok alırım
kozmetik aynı şekilde
takı alırım
küçük mutfak aletlerimi alırım

kozmetik ürünler, kitaplar alıyorum, ara sıra kampanya olursa indirimli yemek falan işte onlarda favorilerim...

Bilgisayar parcasi, kozmetik urunu, oyun ya da film cd'si, sac duzlestirici ya da bukle yapan sac urunleri. Asla kiyafet almam, once giyip denemem lazim.

Back