Bayanlar için ağırlıklı dambıl egzersiz çalışması bulamadım

proton808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
161
1
Kalıcı kaslanmanın ve sıkılaşmanın benim için ancak ağırlıklarla mümkün olduğunu düşünüyorum.
Plates yapmak istemiyorum,ağırlıklı fittness istiyorum.:1ninca:süprizzzzz

D&R ,kitapçılar ve internet her yeri altüst ettim,bulamadım:umursamaz:
Dambıllarla çalışılan bir video veya sıkılaşma programı bulamadım.mafoldumben
Erkekler için, body ciler için,vücutçular için olanlar var fakat kadınların sıkılaşması için yok,

Profesyonel bir ağırlıkla kaslanma programı yok mudur bildiğiniz?(tuba dışında)

Kalıcı kaslanmanın ve sıkılaşmanın benim için ancak ağırlıklarla mümkün olduğunu düşünüyorum.
Plates yapmak istemiyorum,ağırlıklı fittness istiyorum.:1ninca:süprizzzzz

D&R ,kitapçılar ve internet her yeri altüst ettim,bulamadım:umursamaz:
Dambıllarla çalışılan bir video veya sıkılaşma programı bulamadım.mafoldumben
Erkekler için, body ciler için,vücutçular için olanlar var fakat kadınların sıkılaşması için yok,

Profesyonel bir ağırlıkla kaslanma programı yok mudur bildiğiniz?(tuba dışında)

canim kaanla zayiflama diye bir site var.milli sporcu kaan berberoglu`nun blogu.bir bak istersen internetten.belki isine yarar.opuyorumnanaktan

mhn ve ayshaa çok teşekkür ederim.Söylediklerinizi az önce inceledim,işyerindeyim,bazı yerler bloke, kısıtlı gösteriyo,eve gidince ilk iş geniş çapta bakacağım.
hemen cevap geldi şaşırdım.

mhn ve ayshaa çok teşekkür ederim.Söylediklerinizi az önce inceledim,işyerindeyim,bazı yerler bloke, kısıtlı gösteriyo,eve gidince ilk iş geniş çapta bakacağım.
hemen cevap geldi şaşırdım.

http://www.youtube.com/watch?v=nnyKbqEqFpU
bu tanitim videosu gbi bisey yapmislar
canim bak bu iki instructor un videosunu indirebilirsin internetten torrent lerden, baya ii bi aerobik dumbell larla cok iyi birlestirmisler

canım bende fitness yapıyorum kesinlikle cok iyi bir secim yapmıssın bu konuda sana yardımcı olabilirim lütfen öselden sms at bana sana bir link vereyim istedigin kadar cd indir ordan bende öyle yapıyorum

selam ayshaa,

sen bu videoyu yaptinmi yani hareketlerin faydasini gördünmü?? Tecrübelerini yazarsan sevinirim...

tesekkürler

evt yaptım cok ii gercekten baya yoruo insani hele ilk başlarda 45 dakikanın tamamını yapamıodum:KK9: çok anlamam ama sanki butun kaslarını calıştırmaya yönelik egsersizler var içinde ama ben yürüyüşün daha cok faydasını gördum gbi geldi, yani yürüşle hem daha çok kilo verdim hem her yerden verdim.

X