• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var!!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Arkadaşlar eşimle Karaca züccaciye ve karaca home ürünlerinin birlikte satılabileceği bir Karaca bayiliği açma fikrimiz var...Ama cesaret edemiyoruz..sizin karaca ürünleri hakkında düşünceleriniz neler??Bu çok önemli benim için..Şu çeyiz kampanyaları falan çok cazip geliyor insanlara..Birde karaca home ürünleri reklamlarda dönüyor hani İstanbul nevresimleri falan...baya bi rağbet görmüş sanırım.
Genel hatlarıyla durumumuzu anlatacak olursam...50.000 nüfuslu bir yerde yaşıyoruz il merkezi ama küçük bir yer..en işlek caddesinde iki katlı bir dükkanımız var..Burada kendi işimizi yapmayı çok istiyoruz.Eşimin karacada çalışan yönetici,bölge sorumlusu,satış danışmanı arkadaşları var satılan ürünler hakkında bilgi verebiliriz ona göre ürün getirirsin falan diyorlar ama emin olamıyoruz.
Bence kafamdaki soruların cevabını sadece bayanlardan alabilirim..Karaca ürünleri hakkında en gerçek bilgileri sizlerden edinebilirim diye düşünüyorum..tercih ediyormusunuz veya etmiyormusunuz ve neden???cevaplarsanız çok sevinirim kızlar...

canım markadan önce reklam çok önemli insanların dikkatini görsellerle ve kampanyalarla çekmenizi tavsiye ederim
ama tek bi markadan ziyade daha başka markalarında ürünlerini barındırabileceğiniz bir çeyizci tarzında bir dükkan açsanız sanki daha karlı bir iş yaparsınız
çünkü çeşit artıkça insanların daha çok ilgisini çekiyo
böyle bi niyetiniz varsa önceden broşür bastırıp dağıtmanızı tavsiye ederim bir de açılış günü 100. müşteriye sürpriz hediyeler tarzında bi olay hazırlarsınız insanları çekip mekanınızı ürünlerinizi görmelerini sağlayabilirsiniz..

bir maliyeci adayından iktisadi tavsiyeler
:9:

canım markadan önce reklam çok önemli insanların dikkatini görsellerle ve kampanyalarla çekmenizi tavsiye ederim
ama tek bi markadan ziyade daha başka markalarında ürünlerini barındırabileceğiniz bir çeyizci tarzında bir dükkan açsanız sanki daha karlı bir iş yaparsınız
çünkü çeşit artıkça insanların daha çok ilgisini çekiyo
böyle bi niyetiniz varsa önceden broşür bastırıp dağıtmanızı tavsiye ederim bir de açılış günü 100. müşteriye sürpriz hediyeler tarzında bi olay hazırlarsınız insanları çekip mekanınızı ürünlerinizi görmelerini sağlayabilirsiniz..

bir maliyeci adayından iktisadi tavsiyeler
:9:

çok teşekkür ederim :) evet haklısın aslında reklam olayını düşündüm ama hediye olayıda iyiymiş...

çok teşekkür ederim :) evet haklısın aslında reklam olayını düşündüm ama hediye olayıda iyiymiş...

evet canım herkese numara dağıtıp kura tarzında minik hediyeler dağıtabilirsinizi mesela :)
ya da bu ürünü alana bu ürün açılış şerefine hediye falan tarzında şeyler :)

Back