• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Bayanlar fikirlerinize çok ihtiyacım var

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
31 aralıkta nikahım var ama hala ne giyeceğim konusunda ne bi fikrim var nede elimde somut bişey var.
kış olduğundan dolayı beyaz elbise ve çiçekli taç hayallerim suya düştü mayısta düğünüm var nikahı erken yapma kararı aldık.bana elbise elbise rengi kombin önerisi,gömlek pantolon kombini önerirmisiniz.Ne giysem 15 dklık bişey evet ama en önemli gün :(

Nikahta düğün kadar önemli özel bir gün.Benim fikrim kış olsada beyaz güzel bir elbise giymeniz yönünde.Beyaz olmasa bile pudra,toz pembe gibi açık bir renk bile olabilir.Zaten salonda olacaktır nikah .Üşümezsiniz.Dışarısı içince beyaz bolero alırsınız..Çiçekli taç yerinede yine çiçek takarsınız ama taç olmasın.Yada çok güzel şapkalar var,tüller var..

Son düzenleme:
Nikahta düğün kadar önemli özel bir gün.Benim fikrim kış olsada beyaz güzel bir elbise giymeniz yönünde.Beyaz olmasa bile pudra,toz pembe gibi açık bir renk bile olabilir.Zaten salonda olacaktır nikah .Üşümezsiniz.Dışarısı içince beyaz bolero alırsınız..Çiçekli taç yerinede yine çiçek takarsınız ama taç olmasın.Yada çok güzel şapkalar var,tüller var..
çok teşekkür ederim bende aynen içimde kalsın istemiyorum görümcem zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü derler diyip moralimi bozdu :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
31 aralıkta nikahım var ama hala ne giyeceğim konusunda ne bi fikrim var nede elimde somut bişey var.
kış olduğundan dolayı beyaz elbise ve çiçekli taç hayallerim suya düştü mayısta düğünüm var nikahı erken yapma kararı aldık.bana elbise elbise rengi kombin önerisi,gömlek pantolon kombini önerirmisiniz.Ne giysem 15 dklık bişey evet ama en önemli gün :KK43:
Kesinlikle beyaz giymelisin canım
Nikaha beyaz yakışır
Kimsenin ne dediğine bakma boşver sen içinden geleni giy ki sonrasında pişman olmayasın

elbisemi aldım nasıl :)

Eklentiler

• 12404230_1541434186179903_1242265413_n.jpg
    12404230_1541434186179903_1242265413_n.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 121
Back