Canım derdim biraz uzun deyince neler neler geldi aklıma.şimdi birinci kural derdim büyük diyerek bu yolla devam edemezsin çünkü burda on yıldır bile bebek bekleyen var ikincisi hiç bir hastalığın olmasa bile bu stres gebe kalmana kalsanda tutulmaya engel olur üçüncüsü sade ben değil bu forumdaki bütün kadınlar bir araya gelsin sana kimse bir hafta önceden yorum yapamaz annelik oldukça sabır istiyor en az üç dört gün daha bekleyince çok silik çizgi görmeye başlarsın yani bir hafta varken çıkmaz daha ama gelen leke yerleşme belirtisi olabilir fakat gene de beklemen gerekiyor her şeyden önce ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun deyip stres yapma içimden bir ses tez zamanda hamile kalırsın diyor ama tabiki Allah bilir. Bu arada ek olarak fazla kendini yoklama vücut bile kendini bebek istiyor ayarına getiriyor da adet gecikebiliyor zaten erken dönemde adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer oluyor bol şans...[/QUO
Canım derdim biraz uzun deyince neler neler geldi aklıma.şimdi birinci kural derdim büyük diyerek bu yolla devam edemezsin çünkü burda on yıldır bile bebek bekleyen var ikincisi hiç bir hastalığın olmasa bile bu stres gebe kalmana kalsanda tutulmaya engel olur üçüncüsü sade ben değil bu forumdaki bütün kadınlar bir araya gelsin sana kimse bir hafta önceden yorum yapamaz annelik oldukça sabır istiyor en az üç dört gün daha bekleyince çok silik çizgi görmeye başlarsın yani bir hafta varken çıkmaz daha ama gelen leke yerleşme belirtisi olabilir fakat gene de beklemen gerekiyor her şeyden önce ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun deyip stres yapma içimden bir ses tez zamanda hamile kalırsın diyor ama tabiki Allah bilir. Bu arada ek olarak fazla kendini yoklama vücut bile kendini bebek istiyor ayarına getiriyor da adet gecikebiliyor zaten erken dönemde adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer oluyor bol şans...
Doğru söylüyosun kaç yıldır çocuğu olmayanlar gerçekten rabbbimden sabır diliyorum ama işte artık psikolojik olarak çocuğu yönelmişim ya ondan sanırım