Bayanlar derdim biraz uzun lütfen yardımcıı olunnn Hamile olabilirmiyim acaba ?

Hilalask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
4
0
1
30
Merhaba hanımlar öncelikle kısaca durumumu anlatayım. 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri adetlerim düzensizdi ve hiç korunmadım 3 4 ay sonra hamile kalmayınca doktora gittik. Yumurtalıklarda polikistik over çıktı hemde çok sayıda buda hamile kalmamı ve adet olmamamı tetikliyormuş. 1 yıl ilaç tedavisi gördüm fakat yine bi sonuç elde edemedik. Daha sonra ben bitkisel yollara başvurdum soğan suyu kullandım extra bi kaç bitkisel tedavi gördüm. Geçen ay adet oldum fakat bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum karnımın alt kısmında şişlik sıksık idrara çıkmalar içten içten ateşlenmeler mide bulantıları şişkinlik halsizlik falan ama adetime bi hafta var eğer geçen aya göre adet olursam tabii. Dünde idrarımı yaptıktan sonra peçeteye biraz böyle kan geldi dedim noluyoo.. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilirmiyimmm artık anne olmak istiyorum lütfen yardımcı olunn

Canım derdim biraz uzun deyince neler neler geldi aklıma.şimdi birinci kural derdim büyük diyerek bu yolla devam edemezsin çünkü burda on yıldır bile bebek bekleyen var ikincisi hiç bir hastalığın olmasa bile bu stres gebe kalmana kalsanda tutulmaya engel olur üçüncüsü sade ben değil bu forumdaki bütün kadınlar bir araya gelsin sana kimse bir hafta önceden yorum yapamaz annelik oldukça sabır istiyor en az üç dört gün daha bekleyince çok silik çizgi görmeye başlarsın yani bir hafta varken çıkmaz daha ama gelen leke yerleşme belirtisi olabilir fakat gene de beklemen gerekiyor her şeyden önce ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun deyip stres yapma içimden bir ses tez zamanda hamile kalırsın diyor ama tabiki Allah bilir. Bu arada ek olarak fazla kendini yoklama vücut bile kendini bebek istiyor ayarına getiriyor da adet gecikebiliyor zaten erken dönemde adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer oluyor bol şans...

1 hafta önceden bu kadar belirti olmaz olanlarda tamamen psikolojik oluyor kendimden biliyorum
Umarım hamilesindir
Belirtilere takılma derim çünkü adet belirtilerindendir hic farkı olmiyor karın agrisi sivilce hepsi aynı oldu bende

Canım derdim biraz uzun deyince neler neler geldi aklıma.şimdi birinci kural derdim büyük diyerek bu yolla devam edemezsin çünkü burda on yıldır bile bebek bekleyen var ikincisi hiç bir hastalığın olmasa bile bu stres gebe kalmana kalsanda tutulmaya engel olur üçüncüsü sade ben değil bu forumdaki bütün kadınlar bir araya gelsin sana kimse bir hafta önceden yorum yapamaz annelik oldukça sabır istiyor en az üç dört gün daha bekleyince çok silik çizgi görmeye başlarsın yani bir hafta varken çıkmaz daha ama gelen leke yerleşme belirtisi olabilir fakat gene de beklemen gerekiyor her şeyden önce ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun deyip stres yapma içimden bir ses tez zamanda hamile kalırsın diyor ama tabiki Allah bilir. Bu arada ek olarak fazla kendini yoklama vücut bile kendini bebek istiyor ayarına getiriyor da adet gecikebiliyor zaten erken dönemde adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer oluyor bol şans...[/QUO
Canım derdim biraz uzun deyince neler neler geldi aklıma.şimdi birinci kural derdim büyük diyerek bu yolla devam edemezsin çünkü burda on yıldır bile bebek bekleyen var ikincisi hiç bir hastalığın olmasa bile bu stres gebe kalmana kalsanda tutulmaya engel olur üçüncüsü sade ben değil bu forumdaki bütün kadınlar bir araya gelsin sana kimse bir hafta önceden yorum yapamaz annelik oldukça sabır istiyor en az üç dört gün daha bekleyince çok silik çizgi görmeye başlarsın yani bir hafta varken çıkmaz daha ama gelen leke yerleşme belirtisi olabilir fakat gene de beklemen gerekiyor her şeyden önce ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun deyip stres yapma içimden bir ses tez zamanda hamile kalırsın diyor ama tabiki Allah bilir. Bu arada ek olarak fazla kendini yoklama vücut bile kendini bebek istiyor ayarına getiriyor da adet gecikebiliyor zaten erken dönemde adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer oluyor bol şans...
Doğru söylüyosun kaç yıldır çocuğu olmayanlar gerçekten rabbbimden sabır diliyorum ama işte artık psikolojik olarak çocuğu yönelmişim ya ondan sanırım

1 hafta önceden bu kadar belirti olmaz olanlarda tamamen psikolojik oluyor kendimden biliyorum
Umarım hamilesindir
Belirtilere takılma derim çünkü adet belirtilerindendir hic farkı olmiyor karın agrisi sivilce hepsi aynı oldu bende

İnternette Araştırdım yerleşme kanaması falan yazıyodu bende panik yaptım galiba biraz eserikliyim yarında doktora gitcem bakalım inşallah hamileyimdir

Back