• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bu seferde ben yardım istiyorum:) Bi bakıverin

Potito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
100
3
96
Ankara
Kızlar Meraba ...
Ben 2 ay önce Konya'da Alex. lazere gittim 2 ay olmasına ramen halen çoğu tüyüm çıkmadı . Bu hafta 2 seansıma gideceğim fakat artık Ankaradayım.
Alex.den memnun kaldığım için tekrar alex. yaptırmak istiyorum fakat Ankarada gideceğim bir yer bilmiyorum. Birde fiyatlat tüy yoğunlupuna göre değişirmi?
Birde Diod lazer den memnun kalanlar var siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz?
İkinci seasımda başka bi lazere geçsem sıkıntı olabilirmi dersiniz?
Birde özellikle koltum altım çok azaldı İğneliyi önerir misiniz?

Fikirilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorummm:) zemuszemus

canım bence bakşa bir lazer cihazıyla devam etsen sorun olmaz.. ama forumda lazerden iğneliye geçip sorun yaşayan, tüyleri kalınlaşan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum.. sen yine bir doktora da sor istersen..

canım bence bakşa bir lazer cihazıyla devam etsen sorun olmaz.. ama forumda lazerden iğneliye geçip sorun yaşayan, tüyleri kalınlaşan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum.. sen yine bir doktora da sor istersen..

Lazer uygulamasından vazgeçilip iğneli epilasyon yaptırıldığı için tüylerin kalınlaştığını ifade eden bir düşünce hiç kimse kusura bakmasın ama tamamen hayal ürünüdür.

Back