Bayanlar birbirini neden çekemez ? Hadi buyrun sohbete bomba gibi konu :)

Bir bayanın en büyük düşmanı eminim yine bir bayandır.. Bu yüzden benim genelde en büyük sırdaşları erkek arkadaşlarımdan oluşur.
Arkadaşlıklar konusunda kendimi hep şanslı hissetmişimdir. Hepsini kuşkusuz severim ve onlar tarafından sevilirim ama bir kaç arkadaşım olmuştur ki canımı fena yakmışlardır. İkisininde cinsiyeti bayan :)
Üstelik akıl almaz kıskançlıklar sebebiyle. Mesela şuan üniversitede bir arkadaşım var. Gelmişim şu yaşımıza okul bitecek,iş sahibi olacağız. Sen neyin derdindesin? Güya en yakın beni görüyormuş ama kızlar tavırları bir görseniz. Notlarım genelde çok iyidir,notlarımı kıskanır. Giyimimi inceler ertesi gün aynı şekilde giyinir gelir, sevgilim olmasını kıskanır, gezip tozmamı kıskanır.. Aynısını en yakın arkadaşımada yapıyor. Bizde ne yaptık? Şu iki seneden sonra onu hayatımızdan çıkarmaya karar verdik. En yakınım,canım,dostum diye hitap edip yüreğine kıskançlık denen o fesat duygu düşebiliyorsa yanılıyorsun arkadaşım..
Sonra metroda,otobüste,yolda niye bu kadınlar hep birbirini süzer durur ki? Ay ne giymiş, ay bu kız güzelmiş, ay bu hiç olmamış, bu sevgilisiyle yakışmamış bakışları.. Uzar gider :1:

dışarda ki bayanlar için evet insan insan ister istemez yorum yapıor [/B] her bayan gibi :D ama arkadaşlar arasında art niyet vs. bişey yok bende ben yeni bişey alsam arkadaşım alamıosa maddi durumu el vermiosa ben ona göstermem yada gördüğünde çok utanırım sanki ayıp bişey yapomuşum gbi gelir bana ama karşı taraf nasıl hava atılır :D gözüne gözüne sokuolar off öle kızları sevmiyorum kaç kuruşsa bana ne ;:D nerden aldıysan aldın :d güle güle giy dimiii balonda havayla şişirilio ama bi zamandan sonra inio :D kızların havası da böyle

ilk olayda ben olsam bır daha görüşmezdim cidden ... ne demek sen yalan söylüyorsun neyini kıskanıcam ,bildiğim kadarıyla dünyada erkek kıtlığı yok deyip ,bir daha asla görüşmezdim.

Veya destek çıkmadı ne demek ? Sen o zamanda yol verebilirdin o kişi senin dostun zaten değil ve yakın olup destek çıkmayıp olacağına ,Allaha yakın benden bin kat uzun olsun düşüncesi ile bakmalısın bence.

şimdi öyleyim zaten gerek yok öyle insanlara ama insanların 2. şansı verileblir diye düşünüodum her insan hata yapar ama :D artık öle değil çok da tın yani :D ben kendi hayatıma bk-akıyorum yeter yani yenilen kazıklar çok değer verip şımarıolar ama kimse kendini üstün bi varlık gbi görmemeli sonra sen de yalnız kalırsın zaten dank etmiştir ama ooooo tren kaçalı çok oldu istesede yakalayamazdı artık önüne geçsede trenin altında ezilir

aynen bende arkadaşlardan yana şanssızım biraz ama artık kimseye güvenmiyorum fazla samimi olmuyorum araya mutlaka mesafe koyuyorum şuan sadece sevgilimle ilgileniyorum o bana yetiyor en iyi arkadaşım o diyebilirim

ben ıtıraf ediyim ben bır arkadaşımı çok kıskanıyorum hatta bunu ona nazarlara gelmeyin inşallah deyıp kendisine de bırkaç kez dedim.
Ortaokuldan beri arkadaşım olan bır kız ve inanılmaz bir evliliği var .Tıpkı hayalımdeki evlılık.Bu sebeple cok kıskanıyorum.Benım ılıskılerım genelde saçma sapan nedenlerle bıtıyor ve bu sebeple ona sürekli kıskandığımı söylüyorum ama içimde hiçbir art nıyet yok.

İnsan sahip olamadığı birseyı kıskanır gibi geliyor buyuzden bana.

ben ıtıraf ediyim ben bır arkadaşımı çok kıskanıyorum hatta bunu ona nazarlara gelmeyin inşallah deyıp kendisine de bırkaç kez dedim.
Ortaokuldan beri arkadaşım olan bır kız ve inanılmaz bir evliliği var .Tıpkı hayalımdeki evlılık.Bu sebeple cok kıskanıyorum.Benım ılıskılerım genelde saçma sapan nedenlerle bıtıyor ve bu sebeple ona sürekli kıskandığımı söylüyorum ama içimde hiçbir art nıyet yok.

İnsan sahip olamadığı birseyı kıskanır gibi geliyor buyuzden bana.

hepimiz insanız olabilir böyle şeyler hepimizin vardır mutlaka :)

bence kadinlarin kendilerini kadinlara karsi kanitlamaya daha cok ihtiyac duymasi bunun sebebi.

erkek olarak dogdugunda anne de baba da devamli erkegin dogal olarak yaptigi veya sahip oldugu seyleri, hareketleri vs yuceltir, over.

kiz cocugu ise etegi acilir dayak yer, kotu soz isitir, adet olur tokadi yer, erkek arkadas bulur abisi, babasi bacaklarini kirar.

erkek cocuk bayramda amcalara pipisini gosterir, sunnet olur simartilir da simartilir, kiz arkadas bulur "erkek" olur, babasinin gogsu kabarir vs.

bir kiz cocugu ne zaman yuceltilir? diger kizlara fark atinca! derslerinde en basarili kiz olursa guzel soz duyar, diger kizlarla oynadiginda sadece onlara ustunluk saglarsa herhangi bir guce kavusur, vs. erkekler oyunlarinda hierarsi gozetmez, hierarsi bellidir ve oyundaki herkes zaten egosunu evdeki kadinlara ustunluk kurarak doyurur. erkekler arasinda guc kavgasi olursa fiziksel olarak kavga edilir, sonucunda guc dagilimi olur biter.

kiz cocuklarinda da herkes liderin kim oldugunu bilir ama o guzel duyguyu yasamak icin birbiriyle cekisir. cunku diger kizlara fark atamazsa asla herhangi iktidari bir guce sahip olamaz. evindeki erkekler hep ondan ustundur, kabul eder, sineye ceker. ustunluk saglayabilecegi sadece kadinlar kalmistir... bence olay bu.

bütün bayan arkadaşlarla aynı sorun olacak diye birşey yok ama eğer anlaşamadığınız bir insansa ve özelliklede eşinizin sevdiiği bir özellik sizde değilde o karşınızdaki bayanda varsa kıskanmak için yeterli bir sebeptir bence :))

gercekten kadinlar cekilmez oluyor. arkadas konusu ayri ama kiskanclik baska hased baska sey. erkekler de bu yok cok saflar mi diyim fesatlik fitratlarinda yok galiba. kadin tezgahtardan tutunda jinekolog uma kadar kadinlardan uzak duruyorum.tecrubeyle sabit cok cekilmez oluyorlar aman dikkat...

Back