- Konu Sahibi balbocegi35
-
Güzel bir konu olmuş canımEn yakın bayan arkadaşlar bile bazı durumlarda birbirini çekemez . Neden bayanların arkadaşlığı uzun sürmez ? Erkekler evlense bile arkadaşlıklıkları yıllar boyunca nasıl sürebiliyor ?
niye cekemesin ve neden arkadaşlıkları devam etmesin??
En yakın 2 arkadaşımda evli ve kocaları bile en yakın arkadaşım oldular.
Kişi kendisini ve karşısındakinin dostlugundan eminse hiçbir problem olmaz.
Dost olmak kolay değildir,her türlü süreçten geçirir insanı bayan ,erkek farketmez eğer karşındaki gerçekten dostunsa senın hayat boyu yanındadır.
Çok doğru bir konu .. Ama gerçek dostluksa sevgiden başka bir şey beslemezsin karşındakine seneler değil bir ömür sürer diye düşünüyorum.
Gerçek bir dostluk değilse kıskançlık kin herşey girer araya ki bunun için arkadaş olmaya bile gerek yok. Dışarı çıktıgımızda bizi erkeklerden çok bayanlar süzüyor hepimiz yapıyoruz bunu bir rekabet oluyor ister istemez kanımca
Güzel bir konu olmuş canım,bayanlar birbirlerini çok kıskanırlar,hiçbir şeyde şükür etmezler ,karşısınıda ki ne görse benimde olsun der
canım sen o zaman arkadaştan yana çok şanslısın . bende de dost sandıklarım totosunu döndüler . 3 arkadaştık kız durdur yere konuşmadı birden arkadşla hep onu arar sorurduk ama o bizi merak etmezdi ve tam benim karşı apartmanda oturuo. yediğimiz içtiğimiz birdi. biz 2 arkadaş hala konuşuoruz ama onun konuşmamasına anlam veremedik geçen hafta nişsanı oldu çağırmadı bile bizi anlamış değiliz açıkçası ..
Ben de arkadaştan yana çok şanssızımdır. Ben bütün ilişkilerimde çok verici oluyorum ve bunu suistimal edenler çok oldu.
Çok üzülüyorum kafama takıyorum ben de. Değer veriyorum, ama elimde patlıyor hepsi. Keşke kardeşim gibi bir dostum olsaydı. Ama maalesef var sandıklarım sırtını döndüİletişimi kesti.
canım bilmiyorum evet saçma sapan insanlar çıkabiliyor ama dost demek yeri geldiğinde yediği yemeği paylaşabilmek,birbirinin arkasından birbirinin kuyusunu kazmamak,en zayıf noktada arkanı dönmemek demek.
Herkes benım dostum olamaz,belli sınavlardan geçer ve çok şükür 2side evlendı hatta bırısının cocugu oldu ... Sanki öz yiğenim gibi görüyorum sanırım bız dosttan çok kardeş olduk artık.
Arkasını dönmek isteyen varsa dönsün ,zaten o senın dostun değildir.
Dostluklar kin,nefret ,çekememek içinde barındırmaz çünkü.
benimde öyle canım çok seçiciyim aslında ama çok iiyi seçememişim bunlar çok güzel dost rolü oynayabiliyorlar çünkü. ama artıkın takmıyorum sende öyle yap ne bilim müzik dinle evini temizleherkesden daha güzel olsun benim evim falan moduna gir ben biraz tititzimde erkek arkdaşın çocukların yada eşin varsa onlara ilgi göster bi de muhabbet kuşu ol ayyyy çok tatlı küçük bi dünyan olsun ihtiyaç duymuyorum ben artık
Ben de alıştım zaten.Ama insan bazen canı sıkıldığında ihtiyaç duyuyor birilerine. Tamam eşim her şeyimdir, yeri geldiğinde dostum da olur ama bazen o bile anlamıyor
Yalnızlık güzel tabi ki, ihtiyacım yok kimseye. Ama eskiden var olanlar şimdi niye yok anlamıyorum.
canım bende hep verdim arkadaşlarıma 1kez olsun sırt dönmedim 1kez olsun kazık atıp art niyet düşünmedim çok önemsedim ama karşı taraf sen gibi olmayabiliyormuş.
yakın arkadaşım biriyle tanıştı sonra iş ciddiye bindi gözüm tutmamıştı çocuğu çok itici geldi bana ben öle bi hisse kapıldığım kişilerde mutlaka bişey çıkıo yani . bi gün arkadaş ortamındayken yakın arkadaşımın sevgilisinden çıktı ama tabi o çocuğun sevgilisi olduğunu bilmiolarmış . çocuğun ex aşkı ile aynı masadayız kız anlatıo bunu dio çiçek gönderio evlenme teklifi edio ben istemiyorum peşimi brakmıo senelerdr dedi kız ben şok olmadım tabi beklenir o tip bi insandan gözüm tutmamıştı zaten. arkadaşımda evlencem diye ağzı kulaklarında. hiç bişeyden haberi yok . azcık çıtlattım buna bana sen yalan söylüosun bizi kıskanıosun ayırmaya çalışıosun izin vermicem buna dedi . 8 senelk arkadaşız aynı kaptan yedik içtik bi kötülüğüm olmadı düşmanıma bile kalkıp bu kız bana bunu dedi şok oldum buna.
ben küstüm konuşmadım 1ay sonra geldi kapıma ağladı sen haklıymışsın seni kırdım özür dilerim ondan ayrıldım dedi bende kinci değilim afettim. sonra bi sevgili daha yaptı askerdeyken yine aramız iyi gbiydi ama çok sıkıntılı zamanlar geçirdim destek çıkmadı hiç sonrada bi daha hiç konuşmadı
peki verirken almayı denedinmi?
Ortak olarak birseyler yapılmasından veya zorda kaldıgında yardımına koşup koşmadığını hiç denedinmi?
Ben vermeyi bilmezdim ve arkamı dönerim derdim.Ama allah benı oyle büyük iki sınavdan geçirdi ve ıkısıde oyle zamanlarda yanımdaydi ki karşılıksız işte o zaman ben ver almadan önce düşüncesini büründüm.Yani belkide onlar o dönemlerimde yanımda olmasa sorunlarım daha da büyük olacaktı kim bilir. O yüzden hep senin vermenden dolayı karşındakiler seni cepte bilip,bugün görüşmiyim yarın arasam zaten orada o olur seklınde düşünüyor olabilirlermi?
bu konuya yorum yapan herkes kıskanılan taraf olduğunu iddaa edecek kimse gelipte bende bayanım hemcinslerimi çekemiyorum sebebide şu demeyeceği için sorunun cevabı bulunamayacak bence kıskanıldığını düşünenlerde genel şeylerin etrafında döndürecek konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?