Saç Rengi ve Saç Boyama Bayanlar bi bakarmısınız??

xxslnxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
108
0
96
İstanbul
Arkadaslar sacımı voila acık kestane ile boyamaya karar verdim kızıllık olurmu sizce cok mu koyu suan sac rengim kızılımsı acık kahverengi tonlarında değişik birşey:)istediğim renk aşkı memnudaki bihterin saç rengi gibi yani onunkı gibi dogal bir renk istiyorum?Kestane tonlarında kızıllık oluyomu ??kızıllık olmaması için koleston koyu kumrala mı boyasam yoksa voila açık kestanemi hagisi daha doğal durur lütfen yardım edin!

Son düzenleme:
açık kestane,açık kumral....açık olduğu sürece illa kızıllık oluyor bende çok uğraşmıştım saçımda kızıl olmamasına rağmen kaldıki saçınızka kızılık varmış ,piasada sadece kahve tonlarına hitaben seriler var palette örneğin bence iyice araştırın

kestane tonlarında kızıllık var benim bildiğim ben 2 hafta önce voila koyu kumrala boyadım saçımı gayet doğal duruyor kızıllıkta yok yerimseniben

kestane tonlarında kızıllık olur..senin altta kızıl oldugu için kumral boyasan bile ilk boyamada kızılların kapanmayabilir..koyu bir kumrala boyamalısın..

kestanede kızıllık vardır. koyu kumralda yok ona boyayabilrisin ama ilk boyadığında saçında kızıllık olduğu için biraz kızıl kızıl parlar ama ikincisinde geçer

kumralda da tereddütte kaldım daha önce sacımı koyu kullu kumrala boyamıstım paletteyle kızılımsı turuncumsu bı renk olmustu son olarak sacımı voila koyu kestane ile boyadım yazın deniz falan derken baya aktı birde bioblas sampuan kullanmaya basladıgımdan berı baya aktı. suan normal bakınca acık kahverengi gibi duruyo ama güneşte falan bakınca turuncu önler kızıl duruyo çizgi çizgi doğal bi renk istiyorum kendım beyaz tenlı mavı gözlüyüm.

bence bu seriyi bir inceleyin yada deneyen varsa bilgi alın derim

Eklentiler

• $resim-motoru.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 73
canm bn saçlarımda açık kestane we yinede bayağ kızıllık war mutkala oluo.sen kumral al voila nın kumralı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…