• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bayanlar Bi Bakabilirmisiniz(Resimli)

cemberimdeguloya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
11
0
86
İstanbul
Selam bayanlar...bu hafta cok önemli bir yemeğe davetliyim:kedi:ama saclarım berbat bir halde ...saclarımı en son neva color kahveyle boyamıstım ama boya aktı aktı ve kızılımsı iğrenç bi renk aldı sacım berbat bir halde...resimdeki rengi begendım çok parlak ve hos duruyo yüz tipi olarakta resımdekıne benzıyorum...sizce ne renk bu hangi marka boyayı ve renklerı önerirsiniz acil yardımlarınızı beklıyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan

meganfoxbeforesurgery20.jpg

Resimdeki kim?Adriana mı?

Şekerim?Loreal casting..Kumral rengi süper..saça da zararı yok..ipek gibi yapıyor..:lepi:
Bırak neva yı..Saçı tasır tasır yapıyor...
Önerimi uygularsan memnun kalacaksın...

tatlım resimdeki megan fox ..nevayı bende begenmedım bidaha hayatta sürmem kafama..kumral acık değilmi canım benım gösterdiğim renge göre bu sacıma kumral sürersem tuhaf bi renk olur heralde o yuzden bu renge yöneldim?????

canım yalnız resimlerde flaşlardan vs bu renkler çok canlı ve parlak duruyor. sen alıp boyadığında tam olarak böyle olmayınca sinir oluyorsun tecrübeyle sabit:) bu renk için kumral biraz açık sanki.

bence koyu kumral ama aşırı bi parlaklık var..casting kumral olcanı sanmıyorum, çnk casting kumral kutusunun üstündeki renkle bi alakası yok..ya koyu kumral ya da açık kestanemsi bi renk

dediğiniz renklere bakıcam kızlar fikirleriniz için çooooook tşk ederim...koyu kahve olabılırmı acaba onu dıyenlerde oldu
bide marka olarak loreal mı oneriyorsunuz yoksa koleston mu

çok koyu kahve olabilir ama piyasada öle bir renk yok galiba:(
ama açık kestane ya da kestane tonları o kyouluğu verebilir..

http://www.kozmetikvemoda.com/images/casting400.jpg bu linkte çok koyu kahve rengini görebilirsin aynı istediğin renk gibi..

bir de Loreal Casting Creme Gloss 500 Saç Boyası - Açık Kestane

ve Loreal Casting Creme Gloss 300 Saç Boyası - Koyu Kestane - FazlaFazla.com | 3600521463956 | L'oreal Casting Creme Gloss bu linke bak..ama bence koyu kestane alma, fazla koyu olur..

canım cok tşk ederım yardımların için cok ıyısın valla coook saol
loreal preference brezilya koyu kestane nasıl sence bugun baktım hosuma gıttı???

rica ederim cnm :teselli:, ben çok bilgili sayılmam yalnız:) ama saçımı açık kestaneye boyamıştım voilanın boyasıyla..herkes çok beğenmişti, baya doğal olmuştu..resmi ekledim..
ama koyu kestane hemen hemen siyah gibi bi renk..sen bence açık kestane al lorealin..eğer açık gelirse gözüne (ki en fazla bir ton açık gelir bence), sonraki boyamanda koyu kestane yaparsın.. a.s

Eklentiler

• $16042009.jpg
    $16042009.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 215
canım bende saçımı voila kestne boyadım 4.0dı rengi ilk boyadığında biraz koyu gelebilir ama bi kaç yıkamadan sonra harika bi renk oluyo kesinlkle tavsiye ederim ve çok doğal duruyo..koyu kestane çok koyu resimdeki renge yakın bi renk elde etmek istiosan kesinlikle kestane 4.0 boyamalısın..

Back