• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar ben de fikir istiyorum! :)

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Merhaba arkadaşlar,
kısmetse 20-25 gün sonra yeni evime taşınacağım :32:
Salonuma kravuze perde diktirmek istiyorum, salonda 2 pencere var biri normal pencere, biri de fransız cam. Fransız cam olanı duvardan duvara kravuze diktiririm, diğerini pencere kenarlarından 50 şer cm geniş yine kravuze diktiririm diyordum, Ama sanki Fransız cam kısmında duvardan duvara kravuze pek hoş durmaz gibi düşünmeye başladım. :44: bunu da mı pencere kenarlarından 50-75 cm geniş diktireyim ne dersiniz? Birde kenarlarda 50 cm japon fon da olacak ekstra.

Bu perde den diktiren arkadaşlar nasıl yaptılar.
Acil fikir şekerler. :16:

Son düzenleme:
fon güzel oluyor yengem yaptırmısta tülle aynı desenden koyu kahve oda tül ondan fon yapmış iki kenaa harika olmus
bahsettigin japon fon ne anlamadım ama fon güzel oluyor
eger salonsa diktirdigin oda fonsuz hoş olmayabılır genede sen bılırsın

teşekkürler Orlic.
Japon fon dediğim de kenarlarda 50 cm düz kumaş oluyor ya üzerine de aksesuar takılıyor o işte.
Fon kesin yaptıracağım zaten ama tül konusunda kararsız kaldım maalesef :(

teşekkürler Orlic.
Japon fon dediğim de kenarlarda 50 cm düz kumaş oluyor ya üzerine de aksesuar takılıyor o işte.
Fon kesin yaptıracağım zaten ama tül konusunda kararsız kaldım maalesef :(

tavsiyem fonuda tül yaptırıp (tulde dantel gibi zaten) tül kırık beyaz oluyo fonuda koyu yada acı kahve harika olmuş onun camlarda yere kadar ayrı bı hava vermiş
kumas fon modası cok gectı artık

Back
X