• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bayanlar bebeklerinize balık yağı şurubu kullanıyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

poliswomen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
160
38
318
Malatya
Yirmialtı aylık kızım var ve çevremden balıkyağı şurubu kullanmam konusunda tavsiyeler alıyorum.henüz doktora kontrole gitmedik o yüzden sormadım ama merak ediyorum kullanan var mı ne gibi faydasını gördünüz?en önemlisi iştah açıyor mu?

valla ben hiçbi faydasını gömedım iştahta açmıyo kiloda aldırmıyo.ama zihinsel gelişimi için illaki faydası vardır.:23:

ben bir yasından beri 2 3 gunde bir bir tatlı kasıgı veriyorum dr aralıklarala verin vucudu bagısıklık yapmasın dedi kılo acısından faydasını gormedim soyleki şişman bir cocuk değil ama masallahı var ogun saatı geldiğinde yemeğini itiraz etmeden guzelce yer bende zaten balık yagını ıstah acsın diye vermek istemiyorum gereksiz sadece omega 3 takviyası olsun beğin gelişimi acısından faydası oldugu için kullanıyorum

Benim kızımda zayıf bir çocuk şu an 23 aylık 2 ay önce doktora götürdüm.balık yağı alayımmı diye kesinlikle hayır dedi kan değerlerine baktı gayet normal dedi.herşeyin doğalını ver dedi.bende balık yağı yerine balık vermeyi tercih ediyorum.

Back