Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Gebeliğimm 19. Haftada hissettim. Kayma gibi değil de baya vuruyordu. Kayma hareketi belki öncesinde olmuştur ama hareketli olduğum için hissetmemiş olabilirim ☺Mrh bayanlar 14 haftalık olduk geçenlerde kıpırtı hissettim gibi sanki karnımdan bişeyler kayar gibi oldu sizler en erken kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizin hareketini![]()
18. Haftada hissettim ama daha erken hissedilenler genelde bagırsak hareketleri falan deniliyorMrh bayanlar 14 haftalık olduk geçenlerde kıpırtı hissettim gibi sanki karnımdan bişeyler kayar gibi oldu sizler en erken kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizin hareketini![]()
Ben ilk gebeliği mi 17 de hissetmiştim bu ikinci sizin kızınız mı oldu oğlunuz muBen 21 hafta civarinda hissetmistim.
Oglum oldu. Ama cinsiyetle alakasi var mi ki? Bebeginiz saglikla buyusunBen ilk gebeliği mi 17 de hissetmiştim bu ikinci sizin kızınız mı oldu oğlunuz mu![]()
Amin inşallah☺ evet erkek erken canlanır diyorlar erken hisseder mişsin kız biraz daha geç hissediliyormuşOglum oldu. Ama cinsiyetle alakasi var mi ki? Bebeginiz saglikla buyusun
Allah saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah2. Gebeliğimm 19. Haftada hissettim. Kayma gibi değil de baya vuruyordu. Kayma hareketi belki öncesinde olmuştur ama hareketli olduğum için hissetmemiş olabilirim ☺
Amin canım inşallahAllah saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Bana da tam tersi söylendi 17. Haftadayim daha hissetmedim bakalım cinsiyet erkek denildiAmin inşallah☺ evet erkek erken canlanır diyorlar erken hisseder mişsin kız biraz daha geç hissediliyormuş
Bilemedim.Amin inşallah☺ evet erkek erken canlanır diyorlar erken hisseder mişsin kız biraz daha geç hissediliyormuş