- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Merhaba arkadaslarim yaklasik bir senedir korunmamaiza ragmen bir turlu hamile kalamadim, bunun yaninda asiri akinti ve kroniklesen adet sancilarindan dolayi aile doktorumuza basvurdum oda hormon testleri+ultrason+smear testi yaptirmami istedi hormon testim normal oldugunu soyledi troidim biraz sninrda oldugunu alti ay sonra tekrar baktirmami gerekirse ilac tedavisine baslamami soyledi.ultrasonda ise sag yumurtalikta 2, 5 cmlik kist cikti birde rahim duvarinin olmasi gereken kalin oldugu soylendi bu arada smear testi yapildi bir ay oldu ama hala sonuc ortalarda yok sozde rahim kalinmasmasini arastirmak icin rahimden parcada alinip patolojiye gidicekmis ama ortada hic bisi yok yurt disinda yasiyorum burada saglik sistemi malesef boyle cok ciddi rahatsizligin bile olsa cok zor ilgileniyorlar durum boyle iken birhafta icinde Istanbula gelicem gelmisken bir kadin dogum uzmaninada gitmek istiyorum ozelemi gideyim devletemi yoksa ozel muyahanesi olan doktormu bulmaliyim?Turkieyede hic doktora yolum dusmedi bilmiyorum bunun yaninda hic bir saglik guvencemde yok o yuzden cok fazla para harcamadan iyibir doktor bulmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim ozellikle istanbul avrupa yakasinda bildiginiz bir doktor varsa tavsiyelerinizi not alirim simdiden saolun hanimlar...