Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrarda gebelik testi yaptınızmı.Eğer yapmadıysanız yarın ilk iş bir gebelik testi yapın bence negatif çıkarsa ve adet olmazsanız birkaç gün sonra testi tekrarlarsnız pozitif çıkarsa kan tahliline gidersiniz negatif çıkarsada adet gecikmenizin nedeninin öğrenmek için jinekolojiye gidersniz.Herşey gönlünüzce olsun.....
tşkler yardımın için hayır ne kan nede idrar testi yapmadım bi kaç gün daha geçsin öle yaptırim dedim ama insan dayanamıyo ki acabalarla hamilemiyim değilmiyim ama benim adet düzensizliğim yoktur hep adetime 2 gün kalası oluyorum 2 gün öne atıyo ama 4 gün geçikti olmadım daha.
Çiğdemcim, ben 21 haftalık hamileyim. söylediklerin benim ilk anlarda yaşadıklarıma benziyor. ancak tabi her bulgu hamileliği göstermez. bencede en güzeli arkadasın dediği gibi basit bir test ile kendini rahatlatmandır. seni mutlu edecek olan bu ise; umarım hamilesindir...
bugün idrar testi yaptım ve hamile çıktım yarın doktora gidicem ve kan testi yaptırıcam bakalım inşallah kesindir teşekkür ederim kızlar paylaşımlarınız için çok sağolun allahım herkeze nasip etsin