Bayanlar aranızda internetten avon ürünleri satan var mııı ? :) acilll :)

Myyildizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1
0
Hepinize iyi günler :) Ben avon temsilcisiyim ve öğrenciyim aynı zamanda :) Ya satış yapıyorum ama benim için yeterli olmuyor. O yüzden ürünleri instagram üzerinden satmak istiyorumm da nasıl ? :) Bu konuda en kolay yöntem nedir yani ödeme kargo vs. olayları :) ya çok tecrübesizim bu konuda o yüzden yardımcı olursanız çok çook sevinirim :)))

pek tutacağını sanmıyorum, instagramda genelde ulaşılması güç ürünlerin satışı iyi gidiyor. zatn ben mesela avondan bir şey alacağım zaman hiç temsilci aramıyorum bi çok alışveriş sitesini ele geçirmiş durumdalar zaten online alıyorum, sosyete pazarları da avon dolu. yine de deneyin kargo dahil yapın fiyata ptt kargo ucuz onunla gönderirsiniz. zaten ödemeler havale yada eft ile yapılıyor ama hesap işletim ücreti diye bir gerçek var ki üç ayda bir 50 liranızı yerler :)

Valla cnm benim çok ihtiyacım var alacağım o kadar çok ürün var ki keşke aynı yerde olabilseydik ama gel gör ki yurt dışındayim ve alamıyorum :-(

Avon ürünleri belki çevreniz varsa iyi satışı olur fakat
shiftcan ın dediği gibi her yerdeler
Ama ingilizcen varsa zor bulunan ürünleri alıp sat Alibaba gibi sitelerden
Geliş süreleri de önemli öğrencisin bide

Gerçi şu anda da internetten alışveriş maliye denetiminde falan gibi durumlar var emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…