Bayanlar ankara Etlik Zübeyde Hanım hastanesinde bildiginiz ve memnun kaldığınız bir doktor varmi

çok teşekkür ederim .
valla ben çocuk için her şeye katlanicam diyip o kafayla yattığım için sedyeye herşey vızz geliyor

Rabbim inşallah tez zamanda cocuk verir kardesim.bende istiyorum ama şu an mümkün gözukmuyor . Hastanelerde dolaşıyorum. Allah kimseyi evlatsızlikla imtihan etmesin. Isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Zor mesele

Rabbim inşallah tez zamanda cocuk verir kardesim.bende istiyorum ama şu an mümkün gözukmuyor . Hastanelerde dolaşıyorum. Allah kimseyi evlatsızlikla imtihan etmesin. Isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Zor mesele

yaaa .. Inşallah sizde hiç zahmet çekmeden kucağınıza alırsınız bebeginizi .
ne kadarlık evlisiniz ve ne sebepten dolayi olmuyor soğan ve incir kuru ile çok hamile kalan var . denediniz mii

yaaa .. Inşallah sizde hiç zahmet çekmeden kucağınıza alırsınız bebeginizi .
ne kadarlık evlisiniz ve ne sebepten dolayi olmuyor soğan ve incir kuru ile çok hamile kalan var . denediniz mii

ben iki yıllık evliyim cnm.polip ve kalinlasma var dediler.operasyon gerekiyor.o kürler bana göre degil buyuk ihtimalle.Cok korkuyorum

ben iki yıllık evliyim cnm.polip ve kalinlasma var dediler.operasyon gerekiyor.o kürler bana göre degil buyuk ihtimalle.Cok korkuyorum

tam tersi aslında . rahim içini ve yumurtalıkları temizliyor .
bende kist var bu yüzden 6 ayda bir adet oluyordum çok şükür şimdi 2-3 aya düştü aralığı ben soğan kürü yaptim .. midende gastrit veya başka bi hastalığın yoksa uygulayabilirsin aslında
.

Hayatımda yaşadığım en büyük acıydi gözünü korkutmıyım ama bana göre çok acı oldu bazıları acimadi diyolar ya ben onlara hayret kalıyorum 1 buçuk 2 ay oluyo cekeli Rabbim inşallah ona grek duymadan hamile kalmanı nasip etsin Zübeyde hanim bu rahim filmini cekmeden başlamadigi için mecbur cektim yoksa hiç istemezdim cekmeyi

ayy inşallah gerek kalmazzz.
gerçi benim acıya dayanma potansiyelim yüksek ama . yinede inşallah gerek kalmaz..
sonuçta mahrem bölge hiç istemezdim böyle açıp görünsün ama oluyor işte (

ayy inşallah gerek kalmazzz.
gerçi benim acıya dayanma potansiyelim yüksek ama . yinede inşallah gerek kalmaz..
sonuçta mahrem bölge hiç istemezdim böyle açıp görünsün ama oluyor işte (
Bide genç bi oğlan çekiyor düşün ne kadar utanç verici olduğunu ama o acıyla umrumda bile olmadı

yaaaa benim de smear ı genç bir oğlan cektiiii. .
içimden diyom ben kocama bile göstermedim bu detayı elin oğlu bakıyor diye
Aynen ya iğrenç bir durum Allah affetsin erkeklerde yani niye böyle meslek seciyonuz kardesim neyse bacim hadi Allah bizleri bebislerimize tez zamanda kavustursun sağlıklı bebislere hersey gonlümuzce olsun

Aynen ya iğrenç bir durum Allah affetsin erkeklerde yani niye böyle meslek seciyonuz kardesim neyse bacim hadi Allah bizleri bebislerimize tez zamanda kavustursun sağlıklı bebislere hersey gonlümuzce olsun

amiiinn inşallah . anne olmak isteyen herkes dualarımda. mutlaka birbirimize ettiğimiz dualar kabul olacak ... :)

Merhaba birşey sormak istiyorum. Siz rahim filmini etlik zübeyde hanımda mı çektirdiniz? Bende orda çektirecem de çok acıyor mu?

Evt orda cektirdim gerçekten çok zor ama sadece o anlık bır durum Adet sancısı oluyo kalkınca yerlestirilen o makine və enjekte edilen o ilaç çok dehşet
Yaaaa çoook tırstım şuan yani ilacı verdikleri an mı acıyo adet sancısı gibi? Yeni makinaları c kollu makinaları kullanmıyorlar mı? Çok mu acıyor yaa ne kadar sürüyor peki? Çok soru sordum canım kusura bakma

Ne kusuru cnm makinayi görmedim ben kipirdamamak gerekiyor ellerini kesinlikle yanlara koymak gerekiyor koyulan alet çok serrtti ben belki acıya dayanıklı değildim belki sen benim gibi olmazsın daha kolay olur kişiden kişiye degisiyo ama zor yani önce USG alıyorlar rahimin filme uygunmu diye falan
Yaklaşık 3 dakika sürüyor ama benimki bi kaç dakika daha uzun sürdü ben çok bağırdım makinayi soktular və ilacı enjekte ettiler çok kastigim için öylece makina çıktı içimden doktor çok kızdı bide sen de dikkat et kendini kasma derin derin nefes al yoksa makina da tüplerin açık olsa bile kapalı gözükür beni aynı gün aynı anda iki defa cektiler ya ikinci defada da çok acıdı ama orda derin derin nefes aldım və 2 dakika dayandim şükür tertemiz çıktı cd veriyolar aynı gün Allah yardimcin olsun kaç yasindasin və neyin var? Bayagi uzun yazdım

Ve cok sancılı bi adet sancısı yakıyor bayağı benim epey kanamam oldu kendini daha sonra sıcak tut belin falan ağrır ben 1 hafta sonra ilişki yaşadıktan sonra tekrar tekrar 1 ay kanama oldu bu yüzden dikkat et 2 hafta falan eşinle yaklaşma derim çünkü kanama oluyo

Bu hastaneyi hala nasıl açık tutabiliyorlar anlamıyorum. Canına kastı olan gitmesin buraya, içerideki kimse ne yaptığını bilmiyor. Benim ameliyat sonrası bu hastaneden kaçmışlığım var. Keşke şikayet etseydim, dava açsaydım ne kadar pişmanım şimdi bunları yapmadığıma. Bu hastanedeki doktorlar yüzünden şu an tüp bebek tedavisi görüyorum.

Ben orada histereskopi oldum da Allah düşürmesin.Diyecek birsey de bulamiyorum. Insanlar mecbur kalıp gidiyorlar. Su an hamileyim büyük konuşup da yine yolum düşsün istemiyorum

Ben orada histereskopi oldum da Allah düşürmesin.Diyecek birsey de bulamiyorum. Insanlar mecbur kalıp gidiyorlar. Su an hamileyim büyük konuşup da yine yolum düşsün istemiyorum
katılıyorum Allah düşürmesin oraya neler çektim hastalara azarlayarak kötü muamele yapıyorlar soru sormak bile hata... alışmışlar herkese suriyeli gibi davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…