- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
-
çok teşekkür ederim .
valla ben çocuk için her şeye katlanicam diyip o kafayla yattığım için sedyeye herşey vızz geliyor
Rabbim inşallah tez zamanda cocuk verir kardesim.bende istiyorum ama şu an mümkün gözukmuyor . Hastanelerde dolaşıyorum. Allah kimseyi evlatsızlikla imtihan etmesin. Isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Zor mesele
yaaa .. Inşallah sizde hiç zahmet çekmeden kucağınıza alırsınız bebeginizi .
ne kadarlık evlisiniz ve ne sebepten dolayi olmuyorsoğan ve incir kuru ile çok hamile kalan var . denediniz mii
ben iki yıllık evliyim cnm.polip ve kalinlasma var dediler.operasyon gerekiyor.o kürler bana göre degil buyuk ihtimalle.Cok korkuyorum
Hayatımda yaşadığım en büyük acıydi gözünü korkutmıyım ama bana göre çok acı oldu bazıları acimadi diyolar ya ben onlara hayret kalıyorum 1 buçuk 2 ay oluyo cekeli Rabbim inşallah ona grek duymadan hamile kalmanı nasip etsin Zübeyde hanim bu rahim filmini cekmeden başlamadigi için mecbur cektim yoksa hiç istemezdim cekmeyiyaaa .. aslında bilmeden gitmek daha iyi.
bugün hacettepeye gittim smear testi yaptılar. ne yapacaklarini bilmiyordum hemşireye sordum acıyor mu diye hayır dedi evindeymişsin gibi düşün dedi baya rahatlatti saolsun çok iyilerdi . ultrason yapıldı arkasından da acı hissetmedim çok şükür . hafif bir çizik acısı gibiydi sadece ..
smear dan çok daha zor mu acaba bu rahim filmidoktor henüz istemedi .. inşallah gerek te kalmaz
Hayatımda yaşadığım en büyük acıydi gözünü korkutmıyım ama bana göre çok acı oldu bazıları acimadi diyolar ya ben onlara hayret kalıyorum 1 buçuk 2 ay oluyo cekeli Rabbim inşallah ona grek duymadan hamile kalmanı nasip etsin Zübeyde hanim bu rahim filmini cekmeden başlamadigi için mecbur cektim yoksa hiç istemezdim cekmeyi
Bide genç bi oğlan çekiyor düşün ne kadar utanç verici olduğunu ama o acıyla umrumda bile olmadıayy inşallah gerek kalmazzz.
gerçi benim acıya dayanma potansiyelim yüksek ama . yinede inşallah gerek kalmaz..
sonuçta mahrem bölge hiç istemezdim böyle açıp görünsün ama oluyor işte(
Bide genç bi oğlan çekiyor düşün ne kadar utanç verici olduğunu ama o acıyla umrumda bile olmadı
Aynen ya iğrenç bir durum Allah affetsin erkeklerde yani niye böyle meslek seciyonuz kardesim neyse bacim hadi Allah bizleri bebislerimize tez zamanda kavustursun sağlıklı bebislere hersey gonlümuzce olsunyaaaa benim de smear ı genç bir oğlan cektiiii. .
içimden diyom ben kocama bile göstermedim bu detayı elin oğlu bakıyor diye
Aynen ya iğrenç bir durum Allah affetsin erkeklerde yani niye böyle meslek seciyonuz kardesim neyse bacim hadi Allah bizleri bebislerimize tez zamanda kavustursun sağlıklı bebislere hersey gonlümuzce olsun
Merhaba birşey sormak istiyorum. Siz rahim filmini etlik zübeyde hanımda mı çektirdiniz? Bende orda çektirecem de çok acıyor mu?Bence etlik Zübeyde ye başla derim burasi önce baştan araştırıyolar sonra işleme başlıyorlar bende bu çarşamba yumurtlama takibine gircem klomen kullanıyorum ya ayrıca rahim filmi çekmek isterlerse izin ver acıyo ama sana faydası da olur kanalları açiyor hayirli evlatlarimiz olsun inşallah
Evt orda cektirdim gerçekten çok zor ama sadece o anlık bır durum Adet sancısı oluyo kalkınca yerlestirilen o makine və enjekte edilen o ilaç çok dehşetMerhaba birşey sormak istiyorum. Siz rahim filmini etlik zübeyde hanımda mı çektirdiniz? Bende orda çektirecem de çok acıyor mu?
Yaaaa çoook tırstım şuan yani ilacı verdikleri an mı acıyo adet sancısı gibi? Yeni makinaları c kollu makinaları kullanmıyorlar mı? Çok mu acıyor yaa ne kadar sürüyor peki? Çok soru sordum canım kusura bakmaEvt orda cektirdim gerçekten çok zor ama sadece o anlık bır durum Adet sancısı oluyo kalkınca yerlestirilen o makine və enjekte edilen o ilaç çok dehşet
Ne kusuru cnm makinayi görmedim ben kipirdamamak gerekiyor ellerini kesinlikle yanlara koymak gerekiyor koyulan alet çok serrtti ben belki acıya dayanıklı değildim belki sen benim gibi olmazsın daha kolay olur kişiden kişiye degisiyo ama zor yani önce USG alıyorlar rahimin filme uygunmu diye falanYaaaa çoook tırstım şuan yani ilacı verdikleri an mı acıyo adet sancısı gibi? Yeni makinaları c kollu makinaları kullanmıyorlar mı? Çok mu acıyor yaa ne kadar sürüyor peki? Çok soru sordum canım kusura bakma
Ve cok sancılı bi adet sancısı yakıyor bayağı benim epey kanamam oldu kendini daha sonra sıcak tut belin falan ağrır ben 1 hafta sonra ilişki yaşadıktan sonra tekrar tekrar 1 ay kanama oldu bu yüzden dikkat et 2 hafta falan eşinle yaklaşma derim çünkü kanama oluyoYaaaa çoook tırstım şuan yani ilacı verdikleri an mı acıyo adet sancısı gibi? Yeni makinaları c kollu makinaları kullanmıyorlar mı? Çok mu acıyor yaa ne kadar sürüyor peki? Çok soru sordum canım kusura bakma
Ben orada histereskopi oldum da Allah düşürmesin.Diyecek birsey de bulamiyorum. Insanlar mecbur kalıp gidiyorlar. Su an hamileyim büyük konuşup da yine yolum düşsün istemiyorumBu hastaneyi hala nasıl açık tutabiliyorlar anlamıyorum. Canına kastı olan gitmesin buraya, içerideki kimse ne yaptığını bilmiyor. Benim ameliyat sonrası bu hastaneden kaçmışlığım var. Keşke şikayet etseydim, dava açsaydım ne kadar pişmanım şimdi bunları yapmadığıma. Bu hastanedeki doktorlar yüzünden şu an tüp bebek tedavisi görüyorum.
katılıyorum Allah düşürmesin oraya neler çektim hastalara azarlayarak kötü muamele yapıyorlar soru sormak bile hata... alışmışlar herkese suriyeli gibi davranıyorlar.Ben orada histereskopi oldum da Allah düşürmesin.Diyecek birsey de bulamiyorum. Insanlar mecbur kalıp gidiyorlar. Su an hamileyim büyük konuşup da yine yolum düşsün istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?