- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
-
Merhaba Bende bugün gittim cnm Şule Atalaya gittim yok Hayır yeni başladım tedaviye hsg çektirmedim inşallah gerek kalmaz onada bugun yasima göre yumurta rezervine bakılması için kan tahlili verdim 10 gün sonra sonuç cikacakmis 2 buçuk aydır adet olmadıgim içinde duphaston 10 mg tableti verdi iç adetin 3.günü gel dedi şimdi onu içiyorum etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesini kotuleyen çok oluyo yorumlarda görüyorum gitmekte çok tereddüt ettim ancak gittigimde hemşirelerde doktorlar da çok ilgili özel hastanelerle bence aynı özel insana bol bol moral veriyo bn etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesinden cidden memnun kaldımCanim merhaba funda akpinar var bile sule ama soyismini hatirlayamadim cok iyi doktorlar ama sule daha iyi ben ona gidiyorum hsg cektirdinmi peki
Yok canim igileri guzel valla ben cok begendim yalniz hamile kalirsan hayirlisiyla kontrol icin gitmeni tavsiye etmem tabi ilgilenmiyorlar ama gebelik icin baya ilgileniyorlarMerhaba Bende bugün gittim cnm Şule Atalaya gittim yok Hayır yeni başladım tedaviye hsg çektirmedim inşallah gerek kalmaz onada bugun yasima göre yumurta rezervine bakılması için kan tahlili verdim 10 gün sonra sonuç cikacakmis 2 buçuk aydır adet olmadıgim içinde duphaston 10 mg tableti verdi iç adetin 3.günü gel dedi şimdi onu içiyorum etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesini kotuleyen çok oluyo yorumlarda görüyorum gitmekte çok tereddüt ettim ancak gittigimde hemşirelerde doktorlar da çok ilgili özel hastanelerle bence aynı özel insana bol bol moral veriyo bn etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesinden cidden memnun kaldım
Hayirlisi ile hamile kalalimda da inşallah o önemli değil siz ne kadarlik evlisiniz ve neyiniz var?Yok canim igileri guzel valla ben cok begendim yalniz hamile kalirsan hayirlisiyla kontrol icin gitmeni tavsiye etmem tabi ilgilenmiyorlar ama gebelik icin baya ilgileniyorlar
Ben 5 yillik evliyim canim 5 yildir esim korunuyordu cocuk icin karar verdik kontrole gittigimde kissim oldugunu ogrenmistim simdi 2 aydir deniyoruz hayirlisi artik rabbim hepimize anne olmayi nasip eder ins
Sikma canini tatlim ins mutlu haberi alirsin en kisa zamanda bizde dusunmedik ama simdi dusunuyoruz artik hayirlisi olsun hepimiz icinAmin çok uzun korunmussunuz bn 2 senelik evliyim ve hep istedim esimde bnde 1 senemizi saymassak 1 sene de kendilinden olmuyo :-( ama nasip Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cnm hayırlısı
Merhaba Bende bugün gittim cnm Şule Atalaya gittim yok Hayır yeni başladım tedaviye hsg çektirmedim inşallah gerek kalmaz onada bugun yasima göre yumurta rezervine bakılması için kan tahlili verdim 10 gün sonra sonuç cikacakmis 2 buçuk aydır adet olmadıgim içinde duphaston 10 mg tableti verdi iç adetin 3.günü gel dedi şimdi onu içiyorum etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesini kotuleyen çok oluyo yorumlarda görüyorum gitmekte çok tereddüt ettim ancak gittigimde hemşirelerde doktorlar da çok ilgili özel hastanelerle bence aynı özel insana bol bol moral veriyo bn etlik Zübeyde Hanım eğitim araştırma hastanesinden cidden memnun kaldım
Cnm sen hangi güne gideceksen mesela adetin 3.günü şansına kim çıkarsa zaten dosyan var ne tedavi uyguladığını hepsi bilmiş oluyo ben etlik Zübeyde Hanım hastanesinin butün doktorlarını çok beğendim sule Atalay olsun leyla Çakır elif Gülşah diktas tuba doktor olsun çok iyiler ben hepsine girdim hepsi birbirinden iyi önce bütün tahlilleri yapıyorlar esinede sanada sonra aşılama tedavi odasına gonderiyolar bundan sonra ben tedavime aşılama ve tedavi odasında devam edicem çok şükür maşallah herseyim düzeldi klomen verdi çarşamba 8 buçuk ta gel dedi bakalım yaşayıp görecez Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kolay yoldanöncelikle Rabbim şifa versin
o doktor için randevuyu nasıl alabiliriz .
ben internetten doktor secimi yapıyorum hastaneye gidince başka doktora denk geliyorum nasıl oluyorsa .
siz nasıl aldınız randevuyu istediğiniz doktora
Rahim filmi de cektirdim cektinmi senöncelikle Rabbim şifa versin
o doktor için randevuyu nasıl alabiliriz .
ben internetten doktor secimi yapıyorum hastaneye gidince başka doktora denk geliyorum nasıl oluyorsa .
siz nasıl aldınız randevuyu istediğiniz doktora
Rahim filmi de cektirdim cektinmi sen
Bence etlik Zübeyde ye başla derim burasi önce baştan araştırıyolar sonra işleme başlıyorlar bende bu çarşamba yumurtlama takibine gircem klomen kullanıyorum ya ayrıca rahim filmi çekmek isterlerse izin ver acıyo ama sana faydası da olur kanalları açiyor hayirli evlatlarimiz olsun inşallahyok canım çekilmedim hiç. ultrasona bile cesaret edemedim ..
ben pazartesi 3. gün hormonlarına ankara hast. baktıracağım inşallah
sonucları alıp götürürüm .
ama hacettepede randevu aldım. eğer orası tedavi başlamazsa Zübeyde hanıma gideceğim inşallah ..
1 yılı doldurmadan tedaviye başlamayız diyorlar ..
inşallah burda en yakın zamanda bebiş haberlerimizi yazarız . Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir evlat
Bence etlik Zübeyde ye başla derim burasi önce baştan araştırıyolar sonra işleme başlıyorlar bende bu çarşamba yumurtlama takibine gircem klomen kullanıyorum ya ayrıca rahim filmi çekmek isterlerse izin ver acıyo ama sana faydası da olur kanalları açiyor hayirli evlatlarimiz olsun inşallah
Ben etlik Zübeyde Hanım hastanesine sordum anestezi veriyo musunuz ben çok dayanıksızim acıya onlarda dediler ki hiçbir devlet hastanesi rahim filmi için anestezi vermez dedi ozeller veriyomus sadece oda 750 tl bi yerde bende bütün acıya Katlandim zordu ama tahammül ettim düşünün çıktığımda eşim sesin dışardan geliyo dedi :)bazıları da acı hissetmiyor. keşke ordan alsaydım randevuyu..
Bayanlar 2 senelik evliyim ve bebis istiyorum 1 defa gittim ve p.k.o olduğunu ve yumurta tembelligi olduğumu söylediler tekrar gitmek istiyorum ve doğal bitkisel kürle hamile kalan varmı ve benim gibi olupta hamile kalan varmi aranızda yardimci olursanız sevinirim
Ben etlik Zübeyde Hanım hastanesine sordum anestezi veriyo musunuz ben çok dayanıksızim acıya onlarda dediler ki hiçbir devlet hastanesi rahim filmi için anestezi vermez dedi ozeller veriyomus sadece oda 750 tl bi yerde bende bütün acıya Katlandim zordu ama tahammül ettim düşünün çıktığımda eşim sesin dışardan geliyo dedi :)
yaaa .. aslında bilmeden gitmek daha iyi.
bugün hacettepeye gittim smear testi yaptılar. ne yapacaklarini bilmiyordum hemşireye sordum acıyor mu diye hayır dedi evindeymişsin gibi düşün dedi baya rahatlatti saolsun çok iyilerdi . ultrason yapıldı arkasından da acı hissetmedim çok şükür . hafif bir çizik acısı gibiydi sadece ..
smear dan çok daha zor mu acaba bu rahim filmidoktor henüz istemedi .. inşallah gerek te kalmaz
Insallah gerek kalmaz hic korkma.Ben daha agir olanları yasadim.Rahim filminden cani yanan kimseyi duymadim.gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?