• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil tavsiyeye ihtiyaç var :(

YBurcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
10
0
36
Iğdır
Merhaba Arkadaşlar
26 yaşındayım bir türlü kurtulamadığım yoğun,beyaz bir akıntım var sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda şiddetli baskı ve ağrıdan kurtulamıyorum nısan ayında bu yaşıma kadar ilk defa üç kez adet oldum nisanın 8 de oldum 6 gün sürdü 10 gün ara 24 de tekrar 6 gün sonra yine 10 gün ara dayanamadım ve doktora gittim hormon testlerim normal çıktı tsh azcık düşük ama bende yıllardır bi düşüp bir çıkıyor gözetim altındayım ığdıra geldim nisanın birinde.Buradaki doktor mevsim ve şehir değişikliğidir dedi ama mayısın 2 de birdaha oldum rahim ağzında küçük bür yaram vardı o sebep olabilir dediler ama akıntım okadar yoğunduki muayenede göremediler ve kültür fln almadan klinik muayenede mantar var deyip fitili hapı kremi verip yolladılar sorun şu ki hiç kaşıntım yok çok nadir oluyor doktor ayın 2 de tekrar hormon testi yaptı normalmiş adet kesici ilaç vermişti muayene kolay olsun diye tam ilaçlara başladım fitilin ikinci günü yine adet oldum kansızlıktan ölücem akıntıma sürekli vajinit deyip duruyolar kullanmadığım ilaç kalmadı ama geçmiyor acaba yanlış teşhismi :( çok mutsuzum ve tavsiyeye ihtiyacım var ne yapmalıyım doktorlara anlatamıyorum derdimi bu vajinitte neyin nesi yıllardır reçetemden adı bi düşmedi :(

Vajinitler yani vajinanın enfeksiyonları mantar, parazit veya bakteri enfeksiyonlarına bağlı olarak meydana gelirler. Bazı durumlarda bu etkenlerin ikisi veya tümü birden beraberce enfeksiyon yaratırlar.Kültür alsalarmış iyi olurmuş en azından efeksiyonun cinsini öğrenirdiniz. Olmadı smear falanda talep edin.
Bende de mantar var beyaz yoğun akıntım var , aşırı kaşıntım ama ben drye görünmedim bekarım çekiniyorum :78:

kültüre gerek bile duymadı doktor bakınca anlaşılıyormuş mantar olduğu ama hiç kaşıntım yok :'( smear alamadılar yogun akıntı doğru sonuç vermezmiş burada çok iyi doktor bulamıyorsunuz yanı ben öyle düşünüyorum şehrin yabancısıyım sabırsızlıkla adetımın bitmesını beklıyorum sadece pisklojım çok bozuldu yazınızı görünce bile çok mutlu oldum bu ara sizde ihmal etmeyin bekar olduğunuzu söyleyin kızlık zarı muaynesi edip kültür alıp alamıycaklarına bakarlar mutlaka gidin kadın olmak ne zor pöööf :93:

kızlık zarı muhayenesi mi :53: şaka yapıyorsunuz herhalde
benim gözümün önünde 12-13 yaşındaki kızı muhayene ettiler perde arkasında ...
siz yanlış biliyorsunuz bence

hadi yaaa :50: benim bildiğim bakire olanlara çok acil değilse alttan muayene yapılmadığı yapılıcaksada kızlık zarının muayeneye musait olup olmadığna bakıldığı yönde.bakireyken bende muayene oldum kızlık zarıma bakıldı ardından çok ince bi çubukla kültür almışlardı bazı küçük çocuklar vajınasına birşeyler kaçırıyor komik gelebilir ama gerçek yada anne karnında bir hastalık kapıyor sonradan ortaya çıkıyor acıl mudahale gerektiriyorsa herşeyi yapıyorlar kızlık zarınada zarar gelirse rapor weriyorlar sizede küçük bir çubukla kültür yapıcaklardır doktoru mutlaka uyarın ve bence gidin korkmayın umarım iyi bir doktora denk gelırsınız benım umudumda bu yönde yıllardır iyi bir doktor bulamadım vajınıtle geçinip gidiyoruz bakalm :61:

benim kastım doktor muhayenesiydi. Doktorun muhayene etmesinden korkuyorum. yoksa asla kültür örneği vermem .Gerçi en başta soruyorlar bekar mısın evli misin diye ama korkuyorum derdimi anlatınca muhayene edecek bir durum görürse diye ... kaşıntı ve akıntıdan başka büyük dudakların iç kısmında beyaz soyulma ve son zamanlarda sanırım kaşımam dan ötürü oluşan kabuklanmalar falan var .

anladım sanada çok geçmiş olsun ama korkmadan gitmelisin sağlık bu ihmale getirme özellikle kadınsal sorunlar asla ihmale gelmemeli diye düşünüyorum

ben beyaz yoğun akıntınız için soğan suyu kürünü tavsiye edebilirim. bende nispeten azaldı. 2 hafta süresince sabah akşam bir bardak suyu haşlayıp içine küçük bir kuru soğan atıp 5dk kaynatıyorsunuz. suyunu ılıtıp içiyorsunuz. ben adet düzensizliği için içmiştim bundan 2 yıl önce ilk kez. içtikten sonra normalleşti ama sonra eski düzensizliğine döndü. sonradan farkettiğim daha az akıntımın olmasıydı. 6 ayda bir 2 hafta ;)

yorumunuz için tşkederim miğdem kaldırırmı bilemiyorum bi ara tw dede duymuştum denemeye çalışıcam mantarmıdır akıntının sebebi ilthapmı bunu bi türlü anlamadım adetım biter bitmez tekrar gidicem bakalım sadece cok sıkıntı yaptı bende sizede çok geçmiş olsun :3:

Back