- Konu Sahibi seker_pamuk
Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de 2.ameliyatın parası var aslında etik olarak ona ücret alınmaması gerekir çünkü hastanın beklentisini karşılamamış bir de bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum sürekli ağlıyorum beni en çok üzen doktora o fotoğrafları gösterdikten sonra bunlar bana çok mu büyük olur dediğimde yooo hayır deyip ameliyattan önce de çok büyük demesi oldu kendimi kandırılmış hissediyorum bana deseydi ben durup düşünecektim ama söylemedi bende tamam istediğim gibi yapacak dedim ve 1 gün sonra oldum bunları da söyledim kendisine ama hiç birşey demedi yukarıda yazdıklarımı söyledi mesele sadece boyutu değil bana karşı dürüst olmaması gittiğimde tekrar söyleyeceğim bu ameliyatı olmamın hiçbir anlamı kalmadı benim için psikolojim alt üst oldu ve benim bu konuda zerre kadar suçum yok bunu haketmedim
arkadaşlar benim 47.günüm ilk 2 hafta da çok acı çekmiştim okuyanlar bilir benim boyum 1.72 kilom 62 ben de fotoğraflar göstermiştim ve doldurmasını istediğim sütyenle gitmiştim muayeneye zaten gösterdiğim fotoğraflardaki göğüsler de büyüktü ama bana uygundu. Uygundu dediğim şu vücutları omuz yapıları ve kiloları bana benzeyenleri bulmuştum.Ameliyata girerken de gözlerimi kapatmadan önce hatırlattım ve aldığı kadar koyun dedim. Doktorum 325cc koymuş şimdi söylediğimde o fotoğraflardakinden daha küçük ve getirdiğim sütyeni doldurmuyor dediğimde diyor ki daha büyüğü balon gibi durur ve yapay görüntü seni daha çok rahatsız ederdi. 2 ay içinde şekil alacak ve o zaman daha da yakışacak diyor. Son şekli üzerinden ayrıntılı konuşuruz diyor.Aslında küçük bir protez değil ama ben de öyle durdu. 400 istemiştim çok büyük dedi hiç olmazsa 375-350 olsaydı.Hatta bir ay dolunca gittiğimde sana bu bile büyük dedi. İyi de ben zaten büyük istemiştim. Keşke Temmuz sonuna kadar fikrim gerçekten değişse çünkü ben şekline de alışamadım ve çok mutsuzum gittiğimde tekrar söyleyeceğim. Annem çok kızıyor ne büyüt ne de küçült çok güzeller diyor kardeşim ise füze gibiler daha ne olsun bu çok büyük küçülse daha iyi diyor. Bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum ama aynaya baktığımda istediğim görüntü yok. O zaman bana niye öyle gelmiyorlar diyorum. Keşke sizlerin görme imkanı olsaydı fikirlerinizi çok merak ediyorum. Çok üzgünüm arkadaşlar ne kadar üzüldüğümü anlatamam neredeyse 20 yıldır hiç göğüslerim olmadı bu ameliyatı mutlu olmak için oldum o yüzden biraz büyük istiyordum bir de basenlerim olduğu için orantılı olsun istiyordum ama hiç istediğim gibi değil. Temmuz sonu ne olacak ne yapacağım bilmiyorum yaptırdığıma değdi diyemiyorum. Tekrar ameliyat olmak o izler beni endişelendiriyor zaten meme ucundan oldum.