• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur

2. bir ameliyati goze alabiliyorsan ne ala. Ben 300 taktirdim, daha 1 hafta oldu, ağrıdan ve acıdan mahvoldumö ıkıncı amelıyatı hıc dusunemıyorum, şimdiki aklım olsaydı buna bile kalkişmazdım diyorum...

neden cok mutsuzsn beklentınden cok mu ufak oldu.. uzuldum .. bana 280 cc takıldı ama tam olması gerektigi gibi.. ben de zaman zaman daha buyuk olabılırmıs dıyorum ama vucut yapıma en ıdealı bu..

375 cc protezım 1 ay oldu superler cok memnunum ne bıraz daha kucuk olsaydı nede buyuk olsaydı dıyorum muhtesemler:)))) bence yaptırdıgına degmelı gogus estetıgı o nedenle ben olurken buyuk ıstedıgımı ozellıkle soylemıstım ama ıkıncı bı ameliyat fıkrı pek hos gelmıyor ıy ıdusun mukemmele cok odaklanmamalı bence burnumdan ıkı kez ameliyat oldum sımdı 3cu ıstıyorum ama dur demek lazım ben buna calısıyorum sende dene ıstersen

arkadaşlar benim 47.günüm ilk 2 hafta da çok acı çekmiştim okuyanlar bilir benim boyum 1.72 kilom 62 ben de fotoğraflar göstermiştim ve doldurmasını istediğim sütyenle gitmiştim muayeneye zaten gösterdiğim fotoğraflardaki göğüsler de büyüktü ama bana uygundu. Uygundu dediğim şu vücutları omuz yapıları ve kiloları bana benzeyenleri bulmuştum.Ameliyata girerken de gözlerimi kapatmadan önce hatırlattım ve aldığı kadar koyun dedim. Doktorum 325cc koymuş şimdi söylediğimde o fotoğraflardakinden daha küçük ve getirdiğim sütyeni doldurmuyor dediğimde diyor ki daha büyüğü balon gibi durur ve yapay görüntü seni daha çok rahatsız ederdi. 2 ay içinde şekil alacak ve o zaman daha da yakışacak diyor. Son şekli üzerinden ayrıntılı konuşuruz diyor.Aslında küçük bir protez değil ama ben de öyle durdu. 400 istemiştim çok büyük dedi hiç olmazsa 375-350 olsaydı.Hatta bir ay dolunca gittiğimde sana bu bile büyük dedi. ıyi de ben zaten büyük istemiştim. Keşke Temmuz sonuna kadar fikrim gerçekten değişse çünkü ben şekline de alışamadım ve çok mutsuzum gittiğimde tekrar söyleyeceğim. Annem çok kızıyor ne büyüt ne de küçült çok güzeller diyor kardeşim ise füze gibiler daha ne olsun bu çok büyük küçülse daha iyi diyor. Bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum ama aynaya baktığımda istediğim görüntü yok. O zaman bana niye öyle gelmiyorlar diyorum. Keşke sizlerin görme imkanı olsaydı fikirlerinizi çok merak ediyorum. Çok üzgünüm arkadaşlar ne kadar üzüldüğümü anlatamam neredeyse 20 yıldır hiç göğüslerim olmadı bu ameliyatı mutlu olmak için oldum o yüzden biraz büyük istiyordum bir de basenlerim olduğu için orantılı olsun istiyordum ama hiç istediğim gibi değil. Temmuz sonu ne olacak ne yapacağım bilmiyorum yaptırdığıma değdi diyemiyorum. Tekrar ameliyat olmak o izler beni endişelendiriyor zaten meme ucundan oldum.

bir de 2.ameliyatın parası var aslında etik olarak ona ücret alınmaması gerekir çünkü hastanın beklentisini karşılamamış bir de bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum sürekli ağlıyorum beni en çok üzen doktora o fotoğrafları gösterdikten sonra bunlar bana çok mu büyük olur dediğimde yooo hayır deyip ameliyattan önce de çok büyük demesi oldu kendimi kandırılmış hissediyorum bana deseydi ben durup düşünecektim ama söylemedi bende tamam istediğim gibi yapacak dedim ve 1 gün sonra oldum bunları da söyledim kendisine ama hiç birşey demedi yukarıda yazdıklarımı söyledi mesele sadece boyutu değil bana karşı dürüst olmaması gittiğimde tekrar söyleyeceğim bu ameliyatı olmamın hiçbir anlamı kalmadı benim için psikolojim alt üst oldu ve benim bu konuda zerre kadar suçum yok bunu haketmedim

bir de 2.ameliyatın parası var aslında etik olarak ona ücret alınmaması gerekir çünkü hastanın beklentisini karşılamamış bir de bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum sürekli ağlıyorum beni en çok üzen doktora o fotoğrafları gösterdikten sonra bunlar bana çok mu büyük olur dediğimde yooo hayır deyip ameliyattan önce de çok büyük demesi oldu kendimi kandırılmış hissediyorum bana deseydi ben durup düşünecektim ama söylemedi bende tamam istediğim gibi yapacak dedim ve 1 gün sonra oldum bunları da söyledim kendisine ama hiç birşey demedi yukarıda yazdıklarımı söyledi mesele sadece boyutu değil bana karşı dürüst olmaması gittiğimde tekrar söyleyeceğim bu ameliyatı olmamın hiçbir anlamı kalmadı benim için psikolojim alt üst oldu ve benim bu konuda zerre kadar suçum yok bunu haketmedim

merhaba öncelikle geçmiş olsun aslında şuanda sizinle aynı duygularda ama farklı taraflardayız bende kendime avuntu bulmak için birazda buraya bakmak istedim. Ben 27 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ve bu ameliyatı olabilmek için yıllarca bekledim 2 çocuk doğurmadan yapılmadı ve dr.uma girerken yapabildiğiniz kadar küçük olsun onları görmek istemiyorum dedim hatta kendi kendime allahım gazap edeceksin hastalıktan hepsini kaybedeceğim falan diyede korkmuştum ama sonuç olarak dr.um hayır çok küçültmem diyordu göğüs kafesinin uygun olduğu bir boyut var ve onu yapacağım diyordu dediğinide yaptı ben 1.60 boyunda 59 kiloyum yani narin yapılı bir insanım ve ameliyat sonrasi yine dolgun memelerim oldu hatta hemşirelere pansumanlarda baksanıza protez gibi oldu dedikçe hepten çıldırıyorum ama işte herkes kendisinde olmayanı istiyor öyle özeniyorum ki o t-shirt giyip belli belirsiz göğsü olan insanlara 4 saat ameliyat oldum yine büyükler yine büyük benimde annem ve diğer yakınlarım kesinlikle çok iyi olmuş diyorlar ama gel görki benim isteklerime uygun değil yani diyeceğim küçük olanda büyük olanda pişman en güzeli kabullenmeye çalışalım baride mutlu olalım:) Kendinize iyi bakın

arkadaşlar benim 47.günüm ilk 2 hafta da çok acı çekmiştim okuyanlar bilir benim boyum 1.72 kilom 62 ben de fotoğraflar göstermiştim ve doldurmasını istediğim sütyenle gitmiştim muayeneye zaten gösterdiğim fotoğraflardaki göğüsler de büyüktü ama bana uygundu. Uygundu dediğim şu vücutları omuz yapıları ve kiloları bana benzeyenleri bulmuştum.Ameliyata girerken de gözlerimi kapatmadan önce hatırlattım ve aldığı kadar koyun dedim. Doktorum 325cc koymuş şimdi söylediğimde o fotoğraflardakinden daha küçük ve getirdiğim sütyeni doldurmuyor dediğimde diyor ki daha büyüğü balon gibi durur ve yapay görüntü seni daha çok rahatsız ederdi. 2 ay içinde şekil alacak ve o zaman daha da yakışacak diyor. Son şekli üzerinden ayrıntılı konuşuruz diyor.Aslında küçük bir protez değil ama ben de öyle durdu. 400 istemiştim çok büyük dedi hiç olmazsa 375-350 olsaydı.Hatta bir ay dolunca gittiğimde sana bu bile büyük dedi. İyi de ben zaten büyük istemiştim. Keşke Temmuz sonuna kadar fikrim gerçekten değişse çünkü ben şekline de alışamadım ve çok mutsuzum gittiğimde tekrar söyleyeceğim. Annem çok kızıyor ne büyüt ne de küçült çok güzeller diyor kardeşim ise füze gibiler daha ne olsun bu çok büyük küçülse daha iyi diyor. Bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum ama aynaya baktığımda istediğim görüntü yok. O zaman bana niye öyle gelmiyorlar diyorum. Keşke sizlerin görme imkanı olsaydı fikirlerinizi çok merak ediyorum. Çok üzgünüm arkadaşlar ne kadar üzüldüğümü anlatamam neredeyse 20 yıldır hiç göğüslerim olmadı bu ameliyatı mutlu olmak için oldum o yüzden biraz büyük istiyordum bir de basenlerim olduğu için orantılı olsun istiyordum ama hiç istediğim gibi değil. Temmuz sonu ne olacak ne yapacağım bilmiyorum yaptırdığıma değdi diyemiyorum. Tekrar ameliyat olmak o izler beni endişelendiriyor zaten meme ucundan oldum.

canım çok geçmiş olsun öncelikle...öncelikle 325 gerçekten de küçük bir protez diil emin ol,ama işte önemli olan birazda aynada baktığın zaman gördüğün görüntü...benim boyum 1.68 civarı lilom 57 felan banada 315 konuldu ve ben ameliyattan önce doktoruma sakın büyük olmasın doğal olsun diyip durdum.270 ve 315 arasında kalmıştık o 315i koymuş iyikide öyle yapmış çünkü dediğin gibi insanın hemen gözü alışıyo şişlikler inince bende bu sefer küçük oldu demeye başladım ama tabi kendimi suçladım çünkü ben istemiştim:)neyse geçen hafta kontrolüm vardı ben tabi biraz mutsuz gittim doktorum ee nasılsın dedi ben dedimki sanırım küçük oldu, baktı delirdin heralde çok güzeller dedi ee peki ben niye böyleyim dedim bende bi problem var galiba dedim:)oda o kadar çok karşılaşıyorum ki bu durumla ya küçük ya büyük oldu denilir bu bütün hasatalarımda oluyo dedi...sen git şimdi kendine sütyenler al bide öyle gör şu sporcu sütyenini çıkar dedi.bende öyle yaptım gerçekten o zaman kıyafetlerle güzel oldu...belki daha büyük olsa bu seferde ondan mutlu olmuycaktım...şimdi benim göğüs çevrem 90 anneme diyorum şöyle 92 olsaydı keşke ama şimdi düşünüyorum 2 cm için üzülünürmü hiç bu kadar kafaya gerçekten takmamak lazım...önemli olan doğallık bide öyle düşün.sütyen bedenini biliyomusun kaça denk gelio şimdi,eğer almadıysan git kendine sütyenler al inan o zaman çok daha güzel olcak,sıkma canını tadını çıkar canım....

esmeralda788 sen 325cc yi beğenmiyosun:bbo: bnmki 260 cc
ben ölüyüm o zaman

kafam karıştı 2. ameliyatta 325 cc koydurmayı düşünüyrm o da mı küçük yani ??

seker_pamuk foruma bakmıyosun sanırım, takip ettiğinde hbrleşelim, biz aynı doktora olmuşuznapmayı düşünüyosun senn, konuştun mu doktorla hiç?..
bnmki dee balon gbi sönüyo gitgide eski haline döndü nerdeyse :(( çoooook mutsuzum

Erry canım bana küçük geldi dediğim gibi ama herkesde böyle değil zaten bu boy taktırıp memnun olmayan bir ben varım heralde çünkü hiç duymadım ama gerçekten küçükler bana görseniz hak verirdiniz bir de ben yeni sütyenler denedim onlarla da görüntü hiç hoş değil onun için bu kadar üzülüyorum, inşallah senin istediğin gibi olur canım bir an önce kurtulursun

dediğim gibi para konusu olmasa ve iz kalmayacağını bilsem olurdum 2.ameliyatı benim problemim sadece boyutu değil zaten bir de şekline alışamadım Temmoz sonuna doğru kontrolüm var bir değişiklik olmazsa şekli güzelleşmezse çıkartmayı bile düşünüyorum devamlı ağlıyorum ne olacak bilmiyorum hatta o kadar kızgınım ki doktoruma çok kızıyorum çıkar hiçbirşey takma eskisi gibi kalsın diyesim geliyor çok sinirleniyorum

yuvarlak mı damla mı seninki esmeraldacımm, bnmli damla şimdi bi daha olursa kesin yuvarlak yaptrcam,
çok merak ettim ya nasıl olmuş seninki ayrık mı oldu mesela ya da silikon yerine mi oturmadı bnmkinin bi şekli gzl ama çok çok çok küçük....

inş en kısa sürede alışrsın cnm görüntüne, ypck başka bişe yok çünkü kabullenmeye çalışmaktan başka, gerçi herşeye rağmen ben 2. ameliyatı olcam karar verdim alkisalkisalkis çok iyi anlıyrm seni ama kendimiz bu kdr hırpalamasak keşke:gitme:

yuvarlak canım önden görünüsü hiç istediğim gibi değil süten taktığımda da çok yapay geliyor yani böyle gören herkes anlar bakalım 1,5 ay kaldı düzelirse bilemem her akşam yatarken yarın üzülmeyeceğim diyorum ama artık bir parçam oldular soyunurken giyinirken banyoya girerken görüyorsun nasıl unutup alışacam bilmiyorum keşke çok geniş bir insan olsaydım ama 20 yıl bekledikten sonra aman boşver de diyemiyorum. Bence de yuvarlak taktır inşallah herşey istediğin gibi olur

arkadaslar bende kendime dert ortagı arıyordum sizi buldum bende silikonlarımın cok küçük olmasından sikayetçiyim ve bunu sadece buraya yazabilirim esime söylesem kıyamet kopar zaten1.yi olmak için 4 sene dil döktüm esim ameliyata karsı oldugu için maddiyatı bahane ediyordu ev hanımı olmama ragmen babamın dügünde taktıgı bilezigimi sattım çeyizimden ne varsa sattım esimi razı ettim ameliyatımı bu şartlar altında yaptırdım ben konyada oldugum için protez büyüklügünü uzun uzun konusma sansım olmadı ameliyattan birgün önce doktoruma istedigim ölçüleri söyledim benim hiç memem yoktu en az 80 beden sütyeni doldursun yaptırdıgıma degsin dedim o da sen bana bırak ben en iyisini yapıcam dedi su anda 1beden sporcu sütyeni tam dolmuyor benim bundan sonrası için bi hayalim yok olan oldu bunu kabullenmek zorundayım ohh rahatladım

Back
X