bayanlar 4 yıl önce bir gece yarısı avuç içi kaşıntısı ile uyandım :(

serolevo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
4
3
1
41
bayanlar 4 yıl önce bir gece yarısı avuç içi kaşıntısı ile uyandım...sabaha kadar uyuyamadım sonra hemen doktora gittim ve sonuç hiç birşey bulunamadı ve tam 4 yıldır avuç içi ile başlayan kaşıntı her yerimi sardı gözlerimin içine kadar günde 5 ile 10 adet arası hap kullanıyorum ilaçlara karşıda bağısıklık kazandım artık onlarında faydasını göremiyorum...tüm testler yapıldı kalbe kadar bakıldı ama hiç bir sorun yok dediler..Psikolojik olarak hiç bir doktor tanı koymadı eğer öyle olsaydı stresli olduğumda açığa çıkabilir yada bu kadar şiddetli olmazdı dediler.bazan geceleri acile gidip iğne olup çıkıyorum.Yaşam kalitem sıfıra düştü ne uyku uyuyabiliyorum, ne iş yerinde rahat edebiliyorum bazen dışarı bile çıkmak istemiyorum kaşıntım arttığında insanlar kaşınırken görmesin die...Lütfen yardımcı olur musunuz var mıdır aranızda bu sorunu yaşayan.

çok teşekkür ederim evet evet hepsi yapıldı.Alternatif tıptan da faydalanmaya çalıştım ama etkisi olmadı.
en son gittiğim hekim ''MEDİTASYON''u önerdi fakat ne kadar faydalı olur araştırıyorum çünkü biraz tuzlu seansları

üyeliğimi az önce oluşturdum sayfa ile ilgili pek bilgim yok yönlendirirseniz sevinirim nereye yazmam gerekiyor.

Geçmiş olsun. O yuzden yazdım yöneticiye. Hic duymadım böyle bir rahatsızlık cok ilginc gerçekten.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
Belki benım gibi olan hastalar vardır (olamaması sevindirici tabii) ve bir çözüm olabilir diye umut etmiştim.

Çok geçmiş olsun, konunuzu uygun bölüme taşıdım, tüm tetkikleri yaptırdım diyorsunuz, buna karaciğerde dahil değil mi?
Konunun nereye tasındığini yazarmısıniz rica etsem

çünki ayni sıkınti bendede var yaklaşık 7 8 senedir .testler yapıldı şurup verdi doktor geceboyunca 3 4 saat rutin ama sinir bozan bir kasinti kasinan yerlere yetişebilmek imkansız sinirle aglayarak buluyorum kendimi

.2 3 devlet hastanesi alerji testleri yapip strese dayali pskolojik dediler .karaciğerim e de bakildi dahiliyede. Ama ünide arastrma hastanelerine baktrmadım .cheup falan yaptırmadım detayli bakılmadım . Konuyu okursam bilgileneceģim birşeyler olur belki .

B
BEn varım çokzor çok 7 8yıl oldu

Şu an ilgili konuya yazıyorsunuz zaten. Bölüm olarak yanlış yere yazmış üye, onu değiştirmişler. Bahsettiğiniz konu bu yani. Üye en son 2016 yılında giriş yapmış.

6yıl öncenin konusuymuş evet bilenler yazsa negüzel olur .araştırma hastanesine gidip tamteşeküllü detaylı bakılmam lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…