Cilt Bakımı Ürünleri bayanlar 20 yaşındayım.Yaglıya donuk karma cıldım var yıkma jeli ve tonık arıyorum=(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bioderma sebium h2o temizlik için güzel bir ürün. Tonikten çok fazla şey bekleme. ıçeriğinden glikolik asit olmasına ve alkol bulunmamasına dikkat et yeter. Öyle bir tonik de her yerde bulunmuyor. Toniğe vereceğin parayla termal su alsan veya kaplıcalardan su temin etsen daha mineralli bir bakım uygulamış olursun.

la roche posay effaclar gel çok güzel bi temizleme jeli.ben çok fazla ürün denedim ama bu üründen çok memnun kaldım.ayrıca tonik konusunda arkadaşa bende katılıyorum boşuna paranı verme maden suyu çok iyi bir tonik.ben effaclar tonik kullanıyorum ama gözle görülür bir faydası yok.:1no2:tonik yerine gözenek sıkılaştırma ve matlaştırma özelliği olan bir nemlendirici alabilirsin.shiseido yu çok tavsiye ediyolarCADIARZUkullanmadım ama iyi olduğunu biliyorum.umarım yardımcı olmuşumduropuyorumnanaktan

La Roche Possay efeclar gel tavsiye ederim ben de :) Gerçekten güzel bir ürün. Ben en son eczacımın tavsiyesi ile Aveneninkini aldım LA Rochenun yanında fos kaldı :)

banada eczacı bayan bunu al demişti.yves rocher pure calmille serısını aldm ama tam anlamıyla kötü ürünler.. alıyım barı cok duydumm sagolllun=))

X