Anket Bayanda en güzel ten rengi hangisidir?

bayanda en çekici ve en güzel ten rengi hangisidir?

• beyaz ten

OY: 131 48,2%
  • buğday ten

OY: 102 37,5%
  • esmer ten

OY: 39 14,3%

• Ankete Katılan
    272
Bence buğday tenli olmalı veya buğday teninden biraz daha beyaz. Esmer sevmiyorum ben nedense siyah saçlı ve beyaz tenli. Veya kumral saçlı buğday tenli olcak :):)

ben buğday teni çok yakıştırıyorum bayanlara, güneşte beyaz ten gb kızarmıyor, esmer gb kakaoya dönmüyor. hele sivilce falan da yoksa kadife gb görünüyor

ben buğday teni çok yakıştırıyorum bayanlara, güneşte beyaz ten gb kızarmıyor, esmer gb kakaoya dönmüyor. hele sivilce falan da yoksa kadife gb görünüyor

Benimki aynen öyle tatlım denize gidiyorum güneşleniyorum hiç kızarmıyorum kararmıyorumda :) Sadece yanaklarıma allık sürmüş gibi oluyorum o kadar. Sivilce falanda yok sadece yağ bezeleri var onlarıda yok edicem Allahın izniyleee :93:

ben de buğday tenliyim, sivilce sorunumdan kurtulursam tam süper olacak
bakalım son 1 ay daha tedavim var, sivilce kalmadı gerçi ama sivilce lekelerim var biraz :)

Beyaz ten sevmiyorum.

Bugday ve esmer daha cekıcı gelıyor.

ayy çoğu kişi beyaz demiş, ben de bembeyazım ama bi kere de şöyle bronz olmak istiyorum yaa :97:
gerçi sevgilim beni böyle beyaz seviyo, hep pamuk prensesim diyo bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…