Anket Bayanda en güzel ten rengi hangisidir?

bayanda en çekici ve en güzel ten rengi hangisidir?

• beyaz ten

OY: 131 48,2%
  • buğday ten

OY: 102 37,5%
  • esmer ten

OY: 39 14,3%

• Ankete Katılan
    272
Bence buğday tenli olmalı veya buğday teninden biraz daha beyaz. Esmer sevmiyorum ben nedense siyah saçlı ve beyaz tenli. Veya kumral saçlı buğday tenli olcak :):)

ben buğday teni çok yakıştırıyorum bayanlara, güneşte beyaz ten gb kızarmıyor, esmer gb kakaoya dönmüyor. hele sivilce falan da yoksa kadife gb görünüyor

:16:

ben buğday teni çok yakıştırıyorum bayanlara, güneşte beyaz ten gb kızarmıyor, esmer gb kakaoya dönmüyor. hele sivilce falan da yoksa kadife gb görünüyor

:16:

Benimki aynen öyle tatlım denize gidiyorum güneşleniyorum hiç kızarmıyorum kararmıyorumda :) Sadece yanaklarıma allık sürmüş gibi oluyorum o kadar. Sivilce falanda yok sadece yağ bezeleri var onlarıda yok edicem Allahın izniyleee :93:

Benimki aynen öyle tatlım denize gidiyorum güneşleniyorum hiç kızarmıyorum kararmıyorumda :) Sadece yanaklarıma allık sürmüş gibi oluyorum o kadar. Sivilce falanda yok sadece yağ bezeleri var onlarıda yok edicem Allahın izniyleee :93:

ben de buğday tenliyim, sivilce sorunumdan kurtulursam tam süper olacak :9:
bakalım son 1 ay daha tedavim var, sivilce kalmadı gerçi ama sivilce lekelerim var biraz :)

Beyaz ten sevmiyorum.

Bugday ve esmer daha cekıcı gelıyor.

ayy çoğu kişi beyaz demiş, ben de bembeyazım ama bi kere de şöyle bronz olmak istiyorum yaa :97:
gerçi sevgilim beni böyle beyaz seviyo, hep pamuk prensesim diyo bana :69:

Son düzenleme:
Back