Gelinlik Modelleri bayan1903 ün ablasının gelinliği :)))))

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar haftaya cumartesi yani 4 aralıkta düğünümüz var biz bu gelinliği annemle önceden beğenmiştik . ablam da gidip deneyince iyice hayran kaldık... ilk denediği gelinlik oldu yani... çok içimize sindi... gelinlik şu an bitmiş.. ama görmedik daha ... gelince onun resimlerini de eklerim.... yorumlarınızı bekliyoruz :)))

grnt0054.jpg

grnt00500.jpg

grnt0047.jpg

grnt0046s.jpg

grnt0049q.jpg

grnt0053o.jpg

grnt0045.jpg

grnt0055o.jpg

gelin başı olarak bunu düşünüyoruz taç takacak tacı üç sıra ddüz taş şeklinde bu topu<la birleşince çok şık olur diyoruz sizce :31:

tatlışkommm harikaaaa bu ba-yıl-dımmmmm :81:
ben de böyle üst kısmı kalçaya kadar dar gelen gelinliklerden istiyorum :12:
yan kısmındaki taşı ve oradan dalga dalga inen kumaş güzel bi ayrıntı olmuş :31:
duvağındaki pırıltılar sade hoş bi hava katmış :21:
haa yalnız straplez olsa daha hoş olmaz mıydı, kollarındaki tül askıları pek hoş bulmadım sadece
bu arada ablişkonla küpelerimiz aynı, zevklerimiz birmiş :13:

MasAllah ya cok güzel bir gelinlik. Diktirme gelinlikmi acaba? Ablanizin güzelligine laf yok cok tatli gercekten. Allah bir ömür boyu mutlu olmayi nasip etsin insaAllah. Tütütü masAllah :)

Çok hoş ablana çok yakışmış ayrıca
ben saç modeline bayıldım eminim çok güzel olur

CANIM YA MELEKLER GİBİ OLMUŞ ABLAN ÇOK YAKIŞMIŞ GELİNLİK ÜZERİNE VE HARKULADE BİR MODEL BEYENMİŞSİNİZ MUTLULUKLA GİYSİN :nazar:

çok güzelmiş yaa benim tarzım değil ama yinede çok beğendim yandaki taştan çiçek çok harika bir hava katmış mutlu olsun ablan

çok hoş bir gelinlikmiş mutluluklar dilerim ablana canım :nazar::nazar: bu arada seçtiğiniz saç modelide çok zarif görünüyo :16:

Son düzenleme:
sağolun kızlaar beğenmenize çook sevindik... :69:
NAYİNO canım diktirme değl yapılmıştı ablamın üzerine göre düzenlendi :79:
yarın son provaya gidiyoruz yen ifotoğrafları yarın eklerim :34:

öncelikla ablana maşallah diyorum çok zarif çok güzel :)
gelinlikte çok hoşmuş, göğüs kısmıda tam oturunca daha zarif duracak ablanın üstünde, etek kısmındaki broş ve altından sarkan organzeler çok hoş bi hava katmış gelinliğe.. bi arkadaş straplez olsa demiş ama ben straplez sevmediğim için bu haliyle mükemmel :)) ayrıca omuzlardaki işlemelerde saç topuz olup duak geri atıldığı zaman şıkır şıkır çok havalı durur :)

son olarakta zaten Beşiktaşlıymışsın, sen ne beğenirsen güzel beğenirsin :13: :65: :29::)))

Canım çokkk güzel bir gelinlik çok da yakışmış ablana hayrılı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin düğün resimlerinizi de bekliyoruzzzzzzz:))))))))

yeni üye olmama rağmen ilk bunu gördüm.duygulandım arkadaşım yaa inşallah bir ömüüüürr booyyuuu mutlu mesut olursunuz.darısı da tüm sevipte bekleyenlerin olsun amin..çok güzel maşallah.:69:

üst kısmını çok beğendim bende straplez ama sonradan eklenmiş kol tarzı bişi istiyorum.çok yakışmış etek kısmındaki o toka gibi bişidende takabilir saçına

Back