- 2 Mayıs 2015
- 12
- 43
-
- Konu Sahibi nikolatesla
Tatlım bütün dertlerimiz bitti, bayan mı olsun kadın mı olsun o kaldı. Bırakın herkes kendisinden bahsederken ne demek istiyorsa desin. Bi de bunlara yormayın kafaları. Şuraya birgün arkadaşlar herkes bugün işten gelince çocuğuyla daha çok oyunlar oynasın, gözlerinin içine bakıp gülsün, bugün 2 kişiyi mutlu edelim, bugün eşimize " seni seviyorum" diyelim; ya da hergün zaten diyorsak daha içten ve sevgi dolu söyleyelim.... Gibi güzel bir konu açalım mesela. Bu daha güzel olmaz mı
Böyle küçük şeyler büyüyüp,birikip toplumun algısını değiştiriyor ama önemsiz olduğu noktasına katılmıyorum.Tatlım bütün dertlerimiz bitti, bayan mı olsun kadın mı olsun o kaldı. Bırakın herkes kendisinden bahsederken ne demek istiyorsa desin. Bi de bunlara yormayın kafaları. Şuraya birgün arkadaşlar herkes bugün işten gelince çocuğuyla daha çok oyunlar oynasın, gözlerinin içine bakıp gülsün, bugün 2 kişiyi mutlu edelim, bugün eşimize " seni seviyorum" diyelim; ya da hergün zaten diyorsak daha içten ve sevgi dolu söyleyelim.... Gibi güzel bir konu açalım mesela. Bu daha güzel olmaz mı
Tatlım bütün dertlerimiz bitti, bayan mı olsun kadın mı olsun o kaldı. Bırakın herkes kendisinden bahsederken ne demek istiyorsa desin. Bi de bunlara yormayın kafaları. Şuraya birgün arkadaşlar herkes bugün işten gelince çocuğuyla daha çok oyunlar oynasın, gözlerinin içine bakıp gülsün, bugün 2 kişiyi mutlu edelim, bugün eşimize " seni seviyorum" diyelim; ya da hergün zaten diyorsak daha içten ve sevgi dolu söyleyelim.... Gibi güzel bir konu açalım mesela. Bu daha güzel olmaz mı