bayan makale yazarı

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
258
53
merhaba arkadaşlar,
makale yazarak oturduğu yerden para kazanmak isteyenler benimle irtibata geçebilir.
özellikle ev hanımları ve öğrenciler için cep harçlığı çıkarmak amacıyla oldukça uygundur.
yapmanız gereken sadece yazabildiğiniz kadar makale yazmak.
makale konularının çoğu bayanların ilgi alanına giren moda, dekorasyon gibi konulardır.

Son düzenleme:

nasıl olucak biraz açar mısınız benim edebiyatım vs kuvvetlidir..hepte istediğim bir şeydir aslında.. Nasıl olucak nasıl para kazanırız bundann ????

nasıl olucak biraz açar mısınız benim edebiyatım vs kuvvetlidir..hepte istediğim bir şeydir aslında.. Nasıl olucak nasıl para kazanırız bundann ????

yazdığınız makaleler çeşitli sitelerin güncel tutulması ve okuyucuların bilgilendirilmesi amacıyla kullanılıyor.
bu şekilde site sahipleri özgün makaleler sayesinde para kazanıyor dolayısıyla siz de kazanıyorsunuz.
ne kadar yazarsanız o kadar fazla kazanırsınız.
ben 2 günde 20 tl kazanmıştım mesela. yazmayı ve araştırmayı da seviyorsanız zaten zorlanmazsınız.

Son düzenleme:

bu makalelerin konuları siz mi seçiyorsunuz biz gündeme göre farketmez mi yani ,,??
Makaleleri yazıp size mi göndereceğiz paramızı kimden temin ederiz ki irtibata gececeğim kişi kim ?

Son düzenleme:
bu makalelerin konuları siz mi seçiyorsunuz biz gündeme göre farketmez mi yani ,,??
Makaleleri yazıp size mi göndereceğiz paramızı kimden temin ederiz ki irtibata gececeğim kişi kim ?

evet bende bu soruların cevabını merak ediyorum cevaplayabilirseniz çok sevinirim

evet bende bu soruların cevabını merak ediyorum cevaplayabilirseniz çok sevinirim

genel olarak sizin ilgi alanınıza uygun işler verilmeye çalışılır.
ama arada farklı konularda da yazmanız istenebilir.
ama çok saçma sapan konular değil tabi ki
film, yemek tarifi, dekorasyon, moda olabildiği gibi bir mal veya ürün tanıtımı da olabilir.
az da olsa araştırma yapmak gerekebilir.

Son düzenleme:

özel mesaj attım bakabilir misiniz?

ben iletişime geçtim ama günde en az 10 tane farklı makale dedi canım ya çok değil mi sence ??? 10 tane nasıl yazıyorsun hergün sen

Bende yapabilirim farklı konularda evdeyim bazı sebeplerden dolayi blogumda var aktif yazarım özelden haberlesebiliriz sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…