Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı satışlar cnm adidaslar kaç beden takas düşünürmüsün
Canim adidaslar 38 bdn sadece bunda takas yapamam kızımın bu, satarsam ona üstüne para ekleyip baska renginii almayı düşünüyorum siyah sevmiyor
canım eteklerin ve sondaki şortun markası nedir ?ve bedenleri ?
Canım maile atardim ama burdan daha kolayima geldi kusura bakma
Adidaslar takim olarak 50 tl geri kalan kıyafetler 5 , 10 arası değişiyor beden ve fiyat sorabilirsiniz , herkese iyi alışverişler...
Canım maile atardim ama burdan daha kolayima geldi kusura bakma
canım bunları beğendim toplam ne kadar?
Canım hepsi 5 tl, boyundan bağlamalı sıfır hic kullanılmadı 8 tl toplam 23 yapıyor ama su pullu olan Şifon bluzun önünde alt kısmında biraz kaçma var corap kaçıgi gibi o yüzden hepsi düz fiyat olur sana
cnm adidaslar orjinalmi yoksa birebir çakma olanlardanmı birde penyemi yoksa jarse kumaşmı
Adidaslar takim olarak 50 tl geri kalan kıyafetler 5 , 10 arası değişiyor beden ve fiyat sorabilirsiniz , herkese iyi alışverişler...
canım bunları beğendim toplam ne kadar?
Canım çakma olduğunu sanmıyorum kizima halasi hediye etti, kumaşı esnek cok güzel ve rahat bişey yani penye
Canım çakma olduğunu sanmıyorum kizima halasi hediye etti, kumaşı esnek cok güzel ve rahat bişey yani penye
canım fuşya gömlek belden ipli sıkmalı olduğundan bol olmayabilir diye düşündüm.sen ne diyosun?bir de pull olan bluz transparan mı iç gösteriyor mu