BAYAN GİYİM VE HERŞEY 3- 5-7-10 tl OLDU BAYANLAR HADİ DÜKKANIMA....

75 kiloluk birine oldu denedim ama göbek kısmı çok önde olan bir bayansa bilemem .özelden bilgi verirsen yardımcı olrum tşk ederm

kadife siyah ceket ARKAYA DOĞRU BAĞLANABİLİR ÖZELLİKLİDİR 38 BEDEN 6 TL

park bravo 38 beden vücudu saran diz hizası elbise 7 tl triko tarzlıdır

JOURNEY UZUN KOLLU YAZLIK GÖMLEK 42 BEDEN 5 TL

PENYE UZUN KOLLU VİTRİN MARKA 38-40 BEDEN BLUZ 5 TL

ORJİNAL M BEDEN NİKE EŞOFMAN ALT PENYEDİR 5 TL

ORJİNAL NİKE EŞOFMAN ALT PENYE M BEDENDİR 5 TL

m beden eşofman lcw kalitesindedir 5 tl

ne çok KALIN NE ÇOK İNCE KIŞLIK BLUZ BOĞAZLI ZARA MARKA 5 TL S BEDENDİR

M BEDEN LCW MEVSİMLİK BLUZ PEMBEYE ÇALAR BİR KIRMIZI RENGİ VAR 5 TL

XSİDE L BEDEN YAZLIK BLUZ 3 TL

42-44 beden penye belden bağlamalı tunik kaçırmayın bu fiyata sadece bende 5 tl

hamileler için uygun belden lastikli pantolonu olan bir takım 42-44 bedendir takım 10 tl

42-44 beden az giyilmiş kot 5 tl

özel dikim40 beden uzun yazlık elbise cıvıl cıvıl renkli ve boncuk işlemeli 10 tl sıfırdır

38 beden 3 tl penye yazlık bluz

5 tl beyaz gömlek m beden

36 beden turuncu renklisi kaldı bluz 5 tl sıfırdır rodi ürünü

6 tl kışlık 36-38 beden tunik belden oturtmalı kemer detaylı

bir alışveriş merkezinden alınmış kutusu bile duruyor sadece mumu bir iki kere yakılmış fil ve mum detaylı biblo 5 tl

kabartmalı altın ve kahverengi tonlarında çok şık salon tepsisi alt kısmında çok az deformeleri var ancak onun dışında pek kullanılmadı 5 tl birinin işine yarar umarım

alt kısmındaki yaprağının bir kısmı yok onun dışında hem mutfakta poşetlik hem de bebek odasında eşya ya da krem koymak için geniş cepleri olan ayçiçek adamımı satıyorum hiç kullanılmadı ama yaprağı çıktı bir daha yapıştıramadım 5 tl

kalanları sıralıyorum buyrun bayanlar fiyatları daha da indirdim

feride marka 38 beden dizaltı pardesü yepyeni 30 tl

40 beden elbise uzun bileğe kadar boyu var esnek bir kumaşı var 10 tl toplu alımda indirim yapılır

38 beden Mevlana etek 5 tl sıfır gibi hiç giyilmedi

kalanları zamanla güncellemeye devam ederim bayanlar soru sorarsanız kalanlar ve fiyatlar konusunda yardımcı olurum her zaman beklerim konuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…