BAYAN GİYİM VE HERŞEY 3- 5-7-10 tl OLDU BAYANLAR HADİ DÜKKANIMA....

o 25 olur 70 e alınmıştı türk malıdır ama kaliteli ve rahattır 44-46 bedendir

36-38 olanlar da var mesela siyah beyaz elbiselerin hepsi.

46 beden 5 tl

38 beden 5 tl

44 beden 5 tl

44 beden 5 tl

44 beden 5 tl

mrbbayanlar bu ekleyeceklerim 44-46 bedendir duyurulur çoğu sıfır bazılarında sarı lekeler olabilir ancak yıkandıkça çıkıyor bulunduğu kutudan oldu maalesef

hoş bir takım işlemeleri sağlamdır beli kendinden lastikli 10 tl

herry marka sıfır 15 tl oldu bayanlar 55-65 kilo bayanlara rahat olur

herşeyi indirdim bayanlar lütfen fiyat sorun kapıda ödemeli gönderim var

tunikler 38 beden rodi ürünü ikisi 12 tl tek fiyat 7
ekol gömlek 38 beden 5 tl

Selam canım
En başta olan bu elbise "38-40 BEDEN İÇİN UYGUNDUR KETENDİR İÇ ASTARI BULUNUR YANDAN FERMUARI VAR"
ne kadar acaba?

Selam canım
En başta olan bu elbise "38-40 BEDEN İÇİN UYGUNDUR KETENDİR İÇ ASTARI BULUNUR YANDAN FERMUARI VAR"
ne kadar acaba?
merhaba o satıldı ve genelde çok tunik türü var bende 5-10 tl arası değişir o dediğiniz hatta 4 e satıldı bildirmediğim için üzgünüm bana başka beğendiklerinizi iletirseniz hemen fiyat yazarım siz yeter ki beğenin genelde hepsi 38

boyutu bir buçuk el uzunluğu açık bir el genişliğindedir özel gecelerde fazla kalabalık almayan bir çanta fiyatı siz belirleyin

defacto ürünüdür 36-38 beden olur

merhaba ekleyeceklerim pantolonlar 38 bedendir etraftaki hoş olmayan çuval görüntüsü için özürdilerim ancak başka çekecek yer bulamadık dükkanda

koton kısa kollu kazak 4 tl 38 beden

m beden yazlık tunik 4 tl

lcw ne kalın ne ince kazak m beden 6 tl

ev için çok rahat keten etek xside 36- beden 7 tl

L beden kısa şort bayan 5 tl

orjinal nike eşofman alt 8 tl m bden siyahı da bulunur

xside L beden 4 tl

defacto m beden 7 tl

arkadaşlar güncellemeleri şöyle yapalım öncelikle 1.sayfada taytlar, kahverengi iki etek,beyaz renkli tunik,sıfır iç giyim ,kahverengi mont, lacivert tunik,siyah kapşonlu trençkot satılmıştır
2.sayfada beyaz ceket,pijama takımı,iç giyim set,gri çiçekli tunik satılmıştır diğer elbiseler indirime girdi 5-10-15 en fazla 20 ye vereceğim hepsi pitti, palmetto markaları pantolonlar satılmadı henüz

Son düzenleme:
kırmızı mont,lcw deri mont,kahverengş mont, beyaz büyük beden tunik satılmıştır bunun dışında 3.sayfadakiler günceldir

4.sayfada beyaz kapşonlu trençkot satılmıştır bunun dışındakiler günceldir,5. ve 6.sayfadaki herşey günceldir yok fiyatına veriyorum yeter ki beğenin fiyatta anlaşırız

tül eşarp şal farketmez omuz için ideal 3 tl

saten eşarp 4 tl

saten markasız eşarp 4 tl

eski desen saten eşarplardan hala modası var 7 tl çokça büyük

kaşkol şifon 2 tl

marul kaşkol 4 tl

mor sıfır atkı 9 tl

ninelerimizden kalma kök boyalı keten eşarp oyasızdır 4 tl

saten kaşkol 2 tl

şifon siyah eşarp büyüktür 4 tl

2 tl şifondur

1 tl

şifon kaşkol 2 tl

100 cm civarı büyük şifon eşarp eskilerdendir kalitedir markası yok 10 tl

bayan atkı her beden için uyumlu üzerinde m beden yazıyor markalı ve pamuk ürünüdür 6 tl tüylenmemiştir sıfırdır

özel gün için şal kaşkol 6 tl pulludur

kaliteli Türk çarşı ürünlerinden süyeterle takımdır ikisi 9 tl l bedendir

herry nin 38-40 beden blazer ceketi 6 tl

markasını unuttum ama markalı ve orjinal bir eşofman alt 7 tl 38-40 beden

bayanlarbu ekleyeceklerim 40 beden ve üstü genelde ya da altına açıklama yazıyorum fiyat marka ve beden yazacağım hemen ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…