BAYAN GİYİM VE HERŞEY 3- 5-7-10 tl OLDU BAYANLAR HADİ DÜKKANIMA....

LoLW3j.jpg
q2rZPD.jpg

yepeyenidir üzerine yapışan bir iki leke var ancak yıkanıp da gönderileceği için hepsi çıkar az kullanıldı 48-50 beden erkek markalı mont 1.85 -1.90 a kadar rahat olur içi kadifelidir 25 tl

lzV6EX.jpg
1nXlNA.jpg

46-48 bedendir lohusa bayanlar için uygun bir ürün markalı güzel bir üründür sıfırdır fiyatı özelden görüşelim

pYLp0a.jpg

36-38 bedendir çok rahat içi polarlıdır tam bir kışlık üründür fazla sıkmaz şıktır markadır fiyatı uygundan veriyorum yeter ki bana burdan ulaşın

5RB1gL.jpg

44-46 beden güzel bir elbise Türk malıdır sıfırdır fiyatı özelden görüşebiliriz uyguna vereceğim hamile bayanlar için de çok uygundur

XYmP33.jpg
B93LbM.jpg
LombGo.jpg
nGZOyV.jpg
AYW1OL.jpg
m8m2M0.jpg
dqmOvX.jpg
9p0ma5.jpg
B93Lzg.jpg
rdnOO7.jpg
Vymrrn.jpg
1nqJGA.jpg
7856y5.jpg
XYmPXR.jpg
q2VGWD.jpg

fiyatlarını özelden konuşabiliriz modelimiz 38 bedendir ona çok bol gelenler 42 bededir ve üstüdür tam olanlar 38-40 bedendir

lcw trençkot fiyatı 60 a düştü haydi bayanlar son fiyat...

evet bayanlar büyük bedenlerin çoğu satıldı şimdi sıra 36-38-40 bedenlere geldi bütün bayanları konuma beklerim uygun fiyat ve kapıda ödemeli gönderiyorum.kargo alıcıya aittir.fiyatlar özelden görüşebiliriz

Nbv1gO.jpg

esprit markalıdır sıfırdır 38-40 bedene olur

Y5XNvz.jpg

en alttaki beyaz gömlek gibidir yenidoğan takımlarındaki üstler gibi yan kısmında ilik bulunur o ilikten bağcıkları geçiyor ve bele sarılıyor bağcıkları ketendir 36-38 bedendir

Mlnv6a.jpg

ince marka bluz 42-44 bedene olur

1nQgj1.jpg

herry ürünüdür 40-42 beden olur sıfırdır sadece ütülenmesi gerek 200 e alındı 50 tl

1nQgjb.jpg

random markadır 40-42 bedn olur 45 tl

zEPBRg.jpg
dqyGzQ.jpg

marka ve kalitedir 36-38 beden olur

780q9P.jpg

random markadır kalitenin en kalitesidir 300 tl ye alındı 60 dan aşağı vermiyorum sıfırdır 1.70 boy beden 38-40

rdl3rP.jpg

ltb ürünüdür l bedendir

780q5l.jpg

tiffaniy ürünüdür 40-42 beden olur üzer,nde sararmalar var durduğu kutudan dolayı öyle lekeler var ama yıkandı mı geçiyor sıfırdır

Qgraoy.jpg
yn7EZj.jpg

36 beden kumaşı keten ve çok kalitedir
q2obOR.jpg

38-40 bedendir kaliteli bir ürün olup kışlık tuniktir

bayanlar tekliflerinizi özelden bekliyorum alana şimdiden hayırlı olsun

PEL71O.jpg
jYkqgL.jpg

46 bedendir kargo dahil 50 tl dir yenidir yakalarında ve kollarında kıvrımlı detaylar var kumaşı ketenden daha kalındır

B9JyBg.jpg
2QLE0q.jpg
jY0Q7r.jpg
EEGy1A.jpg
vokJBv.jpg
nGzJq0.jpg
Vyo3Jn.jpg
lzJbgX.jpg

ürünlerin hepsi marka günceldir 15-20-25-30 tl den vereceğim kapıda ödemeli gönderiyorum 38-42 beden aras ı elbiseler

Mlzd4N.jpg
q2gGn5.jpg
q2gGn5
9p6mlk.jpg
rdqONM.jpg

kısa mont yakası kürk türünde 25 tl kargo dahil

EE7PAn.jpg
m8V2RV.jpg
DkL7Gz.jpg

38-40 beden 50 tl kargolu

8EGYXV.jpg
Y51gVz.jpg
NbyZGP.jpg
kY2O0m.jpg

42 beden şişme kısa mont kargo dahil 40 tl

rdqOyB.jpg
m8V2JP.jpg
JE5QQE.jpg

xdye marka s beden sıfıra yakın diz altı biraz 50 tl

Y51gqA.jpg

m beden 35 tl kargo dahil

bayanlar lütfen pazarlığa girmeyiniz durumu olmayan boncuk işi yapan bayanlar adına satış yaptığım için indirim yapamıyorum
elimde çok ürün var ancak orta düzeyli fiyatla satabilirim kusura bakmayın çarşıda ve mağazalardaki fiyatların yarısına veriyorum yine de ve çoğunluk kargo benden kapıda ödemeli gönderiyorum

yny0b9.jpg
G1q9LN.jpg
zEW0dO.jpg

140 tl ye çarşıdan alındı tesettür giyimdir yazlık pardesüdür diz altı hizadadır 55 tl kargo dahil m bedendir
gLN64L.jpg
PERDYv.jpg
rdq1mB.jpg
OdWoQz.jpg

defacto m beden 160 a alındı 60 tl kargo dahil sıfır gibi diz altına az iniyor
sorularınız için özelden bana ulaşın

bayanlar aradığınız beden ve tarzı iletin ben size foto ekleyeyim konuma bende çok ürün var her bedenden ancak eklemeye zamanım yok bana mesaj iletin yardımcı olayım etek gömlek bluz ceket mont pantolon her türdenve 42 beden de dahil olmak üzere her beden bulunur 44-46 az miktarda bir iki adet var bişeyler..fiyatlar 5-10 tl dir en fazla yardımcı olurum.

pYLp0a.jpg

36-38 bedendir çok rahat içi polarlıdır tam bir kışlık üründür fazla sıkmaz şıktır markadır fiyatı uygundan veriyorum yeter ki bana burdan ulaşın

5RB1gL.jpg

44-46 beden güzel bir elbise Türk malıdır sıfırdır fiyatı özelden görüşebiliriz uyguna vereceğim hamile bayanlar için de çok uygundur
http://i.hizliresim.com/pYLp0a.jpgBU ÜRÜNÜN BEDENİ VE FİYATI NEDİR??

merhaba ürün xdye marka 36-38 beden 5 tl içi polar ayısından büyük beden 40-42 de var

kapıda ödemeli ile gönderiyorum 2 tl masrafı benden kargo sizden 5-7 uzaklığa göre ve kiloya değişen kRGO FİYATI çok yüklü olursa yarı yarıya karşılıyorum beden lacivert kısa etek 38 diğeri 40 beden toplu alımda 4 tekli alımda 5 tl

kapıda ödemeli ile gönderiyorum 2 tl masrafı benden kargo sizden 5-7 uzaklığa göre ve kiloya değişen kRGO FİYATI çok yüklü olursa yarı yarıya karşılıyorum beden lacivert kısa etek 38 diğeri 40 beden toplu alımda 4 tekli alımda 5 tl
en son daki hırkalı elbiseyi sordum ben ama..

Back