merhaba baynlar iç giyimi en sona bırakmak isterdim ama talep çok diye ekliyorum başlayalım isterseniz
içleri eskimemiş pamuklanmamıştır hepsi az kullanıldı
sabahlık ürünümüz çRŞI ÜRÜNÜDÜR PAMUKTUR 42-44 bedene olur yeni gibidir 1.65 boya bileğe kadar rahat olur 30 tl
kısa kollu ve uzun kollu gecelikler doğum sonrası ya da sırasında kullanılacak rahat bir şey arayanlar için çok iyi ürünler 44-46 bedene olur her biri Türk malı çarşı ürünüdür 10 tl
siyah mayo da marks&spencer ürünüdür 42-44 beden olur 40 tl
5 adet cupsuz sütyen bir tanesi destekli 85-90 bedene olur 44-46 beden giyen bayanlara rahat olur esnek ve rahattır her biri yeniye yakındır nbb ve marks&spencer ürünüdür yine de fiyatı düşük tutuyorum her birinin fiyatı 10 tl
en öndeki korse hamilelik sonrası bayanlar için çok iyi bir üründür markalıdır 42-44 bedene olur çok sıkarsa sorun olmaz diyen 46 beden bayanlara da olur 15 tl
en üstteki ten rengi büstiyerdir 42-44 ayrıca 85b giyenbayanlara olur michael ürünüdür 25 tl
sağdaki mayomuz pierre cardin ürünüdür 44-46 bayanlara olur 1.75 boya kadar olur 35 tl
soldaki spor mayomuz marks&spencer ürünüdür 42-44 bedendir 40 tl
çoğu az kullanılmış 1.60 ve üstü ayrıca 44-46 beden civarı bayanlar için 10 dan fazla her renkten ve kalınlıktan çorap her biri piyasada 15 civarı marks&spencerden alındı kullanmayan arkadaşım bana verdi satmam için tanesi 3 tl
pazarlık payı yoktur çünkü hepsinin piyasa fiyatı iki ya da üç katıdır uygundan verdiğim için pazarlık fiyatı kabul etmiyorum kargo 5 tldir alıcıya aittir