- 14 Ocak 2016
- 32
- 13
- 33
- Konu Sahibi madamdracula
Salon deyin misafir odası deyin burada yemek masam da olacagı için sessiz gürültüden uzak sohbet edilen oda olması için tv ünitesini buraya koymayacagım tamamen sık ve kullanıslı olması için elimden geleni yaptım bakalım begenicekmisiniz <3 sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarınızı
berjer yerine bu sandelyeleri tercih ettim
vitrin olarak bunu sevdim içersine büyük ihtimal porselen fincanlarımı muhafaza ederim
yemek masası olarak bunu sevdim gösteristen uzak rahat sandalye olarak suan karar asamasındayım aklımda bişiy var paylaşacagım
konsol olarak da cekmeceli birsey tercih ettim kasıklarımı yemek takımlarımı burada tutacagım üstüne ayna yerine kendim tasarladığım birkaç tablo ve prof fotograflarımdan asmayı planlıyorum
bu josephine nin beyazı olacak model bunu begendim
2.ikea üçlü kanepesi
orta sehpa halı ve avize hakkında bazı fikirlerim var ama henüz karar veremedim ve sizce bu kombinlerime sık bir berjer ilave edeyim mi yorumlarınızı bekliyorum. öpüldünüz
berjer yerine bu sandelyeleri tercih ettim
vitrin olarak bunu sevdim içersine büyük ihtimal porselen fincanlarımı muhafaza ederim
yemek masası olarak bunu sevdim gösteristen uzak rahat sandalye olarak suan karar asamasındayım aklımda bişiy var paylaşacagım
konsol olarak da cekmeceli birsey tercih ettim kasıklarımı yemek takımlarımı burada tutacagım üstüne ayna yerine kendim tasarladığım birkaç tablo ve prof fotograflarımdan asmayı planlıyorum
bu josephine nin beyazı olacak model bunu begendim
2.ikea üçlü kanepesi
orta sehpa halı ve avize hakkında bazı fikirlerim var ama henüz karar veremedim ve sizce bu kombinlerime sık bir berjer ilave edeyim mi yorumlarınızı bekliyorum. öpüldünüz
Eklentiler
Son düzenleme: