Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bayan Draculanın Salonu İçin Sectikleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

madamdracula

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
32
13
33
Salon deyin misafir odası deyin burada yemek masam da olacagı için sessiz gürültüden uzak sohbet edilen oda olması için tv ünitesini buraya koymayacagım tamamen sık ve kullanıslı olması için elimden geleni yaptım bakalım begenicekmisiniz <3 sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarınızı

berjer yerine bu sandelyeleri tercih ettim

vitrin olarak bunu sevdim içersine büyük ihtimal porselen fincanlarımı muhafaza ederim

yemek masası olarak bunu sevdim gösteristen uzak rahat sandalye olarak suan karar asamasındayım aklımda bişiy var paylaşacagım

konsol olarak da cekmeceli birsey tercih ettim kasıklarımı yemek takımlarımı burada tutacagım üstüne ayna yerine kendim tasarladığım birkaç tablo ve prof fotograflarımdan asmayı planlıyorum

bu josephine nin beyazı olacak model bunu begendim

2.ikea üçlü kanepesi

orta sehpa halı ve avize hakkında bazı fikirlerim var ama henüz karar veremedim ve sizce bu kombinlerime sık bir berjer ilave edeyim mi yorumlarınızı bekliyorum. öpüldünüz

Eklentiler

• IYSWIBWevBHkvS0N.jpg
    IYSWIBWevBHkvS0N.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_5053.JPG
    IMG_5053.JPG
    39,3 KB · Görüntüleme: 139
  • kkkk.jpg
    kkkk.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_5053 - Kopya (4) - Kopya.JPG
    IMG_5053 - Kopya (4) - Kopya.JPG
    64,2 KB · Görüntüleme: 131
  • l.jpg
    l.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_5053 - Kopya (2).JPG
    IMG_5053 - Kopya (2).JPG
    122,9 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Berjer yerine o plastik sandalyeleri mi koyacaksınız? Paylaştıklarınızı uyumsuz buldum. Bence farklı şeyler deneyin.

Berjer yerine o plastik sandalyeleri mi koyacaksınız? Paylaştıklarınızı uyumsuz buldum. Bence farklı şeyler deneyin.

esyalarla boğmak istemiyorum bu sebepten bu tarz secimlerde bulundum dokuları uyumlu gibi geliyor gümüş beyaz yoğunlukta birseyler yapmak istiyorum salon oldugu için biraz kendini göstersin istedim yorumunuzu dikkate alıcam tesekkürler :)

X