• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan doktora meme estetiği olmak istiyorum..

Arkadaşlar bildiğiniz işinde iyi güvenilir bayan dr varsa ,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

mavissssssss benım bıldıgım boğazici tıp merkezınde tuğba hoca var hatta ıstersen anestezi uzmanlarına kadar herkez bayan oluyor. fıyatlarıda cok uygun fakat ne kadar guvenılır onu bılmıyorum ıstersen arastır

mavissssssss benım bıldıgım boğazici tıp merkezınde tuğba hoca var hatta ıstersen anestezi uzmanlarına kadar herkez bayan oluyor. fıyatlarıda cok uygun fakat ne kadar guvenılır onu bılmıyorum ıstersen arastır

tşkler canım onu ilk kez duyuyorum..araştırırım yinede saol..:34:

evet öğrendim .. yuvarlak protez 5bin ... anatomik protez 5500.... dual anatomik ( arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş ) 7bin....... bütün masraflar içindeymiş bu paranın. yani hastane muayene .. dahil fiyatlarmışş..:71:

arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş diosun canım bende bu protez oldu..senin sölediğin fiyat çok yüksek geldi bana:34:

evet öğrendim .. yuvarlak protez 5bin ... anatomik protez 5500.... dual anatomik ( arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş ) 7bin....... bütün masraflar içindeymiş bu paranın. yani hastane muayene .. dahil fiyatlarmışş..:71:

arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş diosun canım bende bu protez oldu..senin sölediğin fiyat çok yüksek geldi bana:34:

banada yüksek geldi o yüzden bu doktoru hemenn elemek zorunda kaldım.:27: bildiğiniz başka doktor var mıı?

hayatım (eveeet kızlar geldim o büyük günü 8 gün önce atlattım)başlık açmıştım ve bir konu daha var açtığım bu iki konuya bakabiilirsin tatlım orda ayrıntılarıyla yazıo geçirdiğim op anlattım ve dr adı da var:79:

tşkler canım verdiğin bilgiler için:66::80:

kızlar şimdi öğrendim devlet hastanesinde 2 bin tl ye yapılıyormuşş ... araştırmak lazımm :54:

oo meme küçültmedir kesin ..meme bütüme devlet hastanelerinde yapılmadığını biliyorum..estetiğe giiriyo büyütme ama meme küçültme rahatsızlığın varsa devlet yarısını karşılıyomuşş böyle duyum aldım ne kadar doğru bende bilmiyorum..

Meltem çilingir çok iyi bir cerrah. Ben kendisine oldum ameliyatımı. Çok da güzel oldu :)
Hem de diğer doktorlara göre daha uygun fiyat veriyor..

Back