- 18 Ocak 2011
- 37
- 0
- 96
- Konu Sahibi mavissssssss
Arkadaşlar bildiğiniz işinde iyi güvenilir bayan dr varsa ,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bildiğiniz işinde iyi güvenilir bayan dr varsa ,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
melike erdim biliyorum gittim görüşmeyede iyi bir dr ama burda okadar araştırmama rağmen bir tane op yaptığı arkadaşa rastlamadım şuana kadar..:2:nette meltem çilingir ve melike erdim isimleri cok geciyor ama bilemiyorum tabii..
mavissssssss benım bıldıgım boğazici tıp merkezınde tuğba hoca var hatta ıstersen anestezi uzmanlarına kadar herkez bayan oluyor. fıyatlarıda cok uygun fakat ne kadar guvenılır onu bılmıyorum ıstersen arastır
ben eser aydoğdu diyorum:79:
Aylin karanlık var .. Onada bakabilirsin .. Ben mesaj attım kendisine fiyat konusunda bilgi aldım ..
saol canım..fiyatı öğrendiysen yazabilirmisin??:2:
evet öğrendim .. yuvarlak protez 5bin ... anatomik protez 5500.... dual anatomik ( arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş ) 7bin....... bütün masraflar içindeymiş bu paranın. yani hastane muayene .. dahil fiyatlarmışş..
evet öğrendim .. yuvarlak protez 5bin ... anatomik protez 5500.... dual anatomik ( arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş ) 7bin....... bütün masraflar içindeymiş bu paranın. yani hastane muayene .. dahil fiyatlarmışş..
arion protez kullanılıyormuş ve daha yumuşak oluyormuş diosun canım bende bu protez oldu..senin sölediğin fiyat çok yüksek geldi bana
banada yüksek geldi o yüzden bu doktoru hemenn elemek zorunda kaldım. bildiğiniz başka doktor var mıı?
kızlar şimdi öğrendim devlet hastanesinde 2 bin tl ye yapılıyormuşş ... araştırmak lazımm