• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bay bay night Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.702
En iyi cevaplar
1
3.971
83
kizlar Slm. 32 ve 16 aylık olmak üzere iki oğlan annesiyim daha 15 gün öncesine kadar uyku problemi yasamadik hiç yenidogan dönemi dışında tabi hep düzenli gitti rutinlerimiz yenidoğan zamanlarinda ki uykusuzluklar okadar tatlı ve heyecanlı geliyorduki şuan o dönemi özlüyorum inanın. asla uyumuyorlar sürekli oyun oyun oyun gece 12 1 de yatıp sabah 7 dedimi ayaktalar ne evi ne kendimi toparlamaya vakit bulamaz oldum düşünün ki öğünlerimiz bile aksıyor bazen hergun parka çıkarız evde zaten Allah ne verdiyse ama enerji tavan bunlarda ben bitiyorum bunla bitmiyor psklojik olarak inanın çok kötü durumdayım 2 haftadır . eşim işi ağır oldugu için destek olamıyor ve ben tek başıma basedemez oldum. düne kadar sorsalar asla kullanmam insan çocukları uyusun diye damlami verir AA falan derdim ama araştırınca çoğu kişinin fayda sağladığını gördüm aranizda kullanan oldumu tavsiye edermi sağlık açısından bir zarari olurmu sormak istedim şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🌸

Sadece 15 gündür oluşan bir sorun için, herhangi bir takviye düşünmeyin bence. İnternette baybay night ile ilgili çok fazla yan etki bildirimi var. Oğlumun uzun süredir uykuya geçiş problemi var. 2 kere baybay night kullandım. İçim rahat etmedi. Bıraktım

Yaş yaş sendromlar yaşıyor bebekler . Gündüz uykuları yok mu gece 12-1 çok geç 9-10 dedi mi ışıkları kapatıp yatağa geçerseniz uyumaktan başka çareleri kalmaz bunu bi kaç gün duzenlı yapma konusunda istikrarlı olun

kullanan bir akrabam var doktor on gün kullan o sırada düzene girer uykusu demiş ama girmedi on günden fazladır kullanıyor ve iki gündür damla bitmiş ama çocuk uyumuyor..çocuğu tuşuna basıp kapatmak gibi bişey oluyor bu bünyenin damlasız uyumaya alışıp alışmayacağı muamma...bitkisel diyorlar ama ne kadar güvenilir tartışılır..iki oğlum da bir yerden sonra uyku düzeni sapıttığın da evde ki ışıkları kapatıp yataklarına yatırıp onlar uyuyana kadar hikaye okurdum..kitabı onlara seçtirirdim..ilk başlar da yatakta hoplayıp zıpladılar odada gezindiler ama bir zaman sonra onların da hoşuna gitti..hadi yatağa dediğim de anne hikaye diyolardı..7 yaşına kadar böyle devam etti..en geç dokuz buçukta uyumuş oluyorlardı..

kizlar Slm. 32 ve 16 aylık olmak üzere iki oğlan annesiyim daha 15 gün öncesine kadar uyku problemi yasamadik hiç yenidogan dönemi dışında tabi hep düzenli gitti rutinlerimiz yenidoğan zamanlarinda ki uykusuzluklar okadar tatlı ve heyecanlı geliyorduki şuan o dönemi özlüyorum inanın. asla uyumuyorlar sürekli oyun oyun oyun gece 12 1 de yatıp sabah 7 dedimi ayaktalar ne evi ne kendimi toparlamaya vakit bulamaz oldum düşünün ki öğünlerimiz bile aksıyor bazen hergun parka çıkarız evde zaten Allah ne verdiyse ama enerji tavan bunlarda ben bitiyorum bunla bitmiyor psklojik olarak inanın çok kötü durumdayım 2 haftadır . eşim işi ağır oldugu için destek olamıyor ve ben tek başıma basedemez oldum. düne kadar sorsalar asla kullanmam insan çocukları uyusun diye damlami verir AA falan derdim ama araştırınca çoğu kişinin fayda sağladığını gördüm aranizda kullanan oldumu tavsiye edermi sağlık açısından bir zarari olurmu sormak istedim şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🌸
Çok kolay olan bir yöntem var erken yatırmak. Bir kaç gün direnirler sonra düzene onlarda alışır. Yatır 9 da gece uykusuna sende kendine ve evine zaman ayır .sabah 7-8 kalkarlar gene Gündüzde tek uyku 1-2 saat yeter büyük de uyursa şanslısın. Bunu istikrarlı şekilde denerseniz nefes alırsınız. Sizde eziyet bu şekilde çocuklarınıza da.
İlaçlari hiç düşünmedim. Gece sürekli kalktığı dönemlerde oldu fakat hep aynı saatlerde uyuttum. Ve gece kalkarsa ışık açmadım konuşmadım uyuya geri döndürmeye çalıştım hep . Bir süre sonra haydi uyku zamanı dediğinizde kendileri gidiyor uykuya .

Ben kullanmadım ama yakın arkadaşım kullanmıştı çocuğuna sonradan ters tepki yapmıştı çocuk uyumuyordu. Kesinlikle erken yatırma olayına katılıyorum.

Benzer bir damlayı 1 hafta kadar kullandım yaşını geçmiş oğluma.
Çok sık uyanıp tekrar dalamıyordu.
Dalma süresi kısaldı, kalkma sayısı değişmedi.
Uyku süresi de aynı kaldı diye hatırlıyorum.

İnsan zorda kalınca yılana bile sarılır, ama uzun süreli ve kesin çözüm değil bu tür şeyler.

Back