Kendini boğarsaa geneld nefessiz kalınca geri açıyor ama bazen çok fazla atıyor üstüne o zaman açamıyor.Ay aşırı tatlı bence mutlu olun
Nıye taktınız ki kafaya
Öyle yaptım bi kaç tane aldım giydiridm yatırdım yatagın her köşesini beşiğinin demirlerine bağlayıp tutturdum çarşaf yerine yatagına battaniyeyi sarıp sıkıştırdım bi de ben kendimd esaatte bir kalkıp bakıyorum zaten düştü çok alçak bi yerden düştü içimd eçok büyük korku oluştu sürekli aman ona biley olacak korkusuyla yaşıyorum umarım sağlıklı bi şekilde geçiririz bu dönemiHerkesin de dediği gibi, uyku tulumu al kesinlikle. Benimki de 11 aylık. Ben de hep uyku tulumu kullanıyorum. Uyurken yanında ağzına götürebileceği hiçbir sey bırakma. Ne bir oyuncak, ne battaniye ne bir sey. Coraplarını çıkartıyorsa kilotlu çorap giydir içine. Ya da cıkartamadığı dize kadar uzun coraplar falan giydir. Yok hepsini çıkartıp agzına sokuyor diyorsan kilotlu corap giydir riske atma. Carsafı falan gergin olsun. Yatağı sert olsun
Kız sürekli öyle kalkınır mııÖyle yaptım bi kaç tane aldım giydiridm yatırdım yatagın her köşesini beşiğinin demirlerine bağlayıp tutturdum çarşaf yerine yatagına battaniyeyi sarıp sıkıştırdım bi de ben kendimd esaatte bir kalkıp bakıyorum zaten düştü çok alçak bi yerden düştü içimd eçok büyük korku oluştu sürekli aman ona biley olacak korkusuyla yaşıyorum umarım sağlıklı bi şekilde geçiririz bu dönemimoruk oldum
Ya bu gecenyatırdıgım beşik hediye puset diğer beşiğimiz daha büyük zaten geceye kadar odasında gece ben yatarken yatak odama geçiriyorum sabah 7 den sonr ayanıma alıyorum çok kalkıyo 7den sonraKız sürekli öyle kalkınır mııgergin bir çarsaf koy. Üstüne bebeği at tamam o beşiği 2.el olarak sat üstüne biraz ekle park beşik al olmazsa. En alt kademesine yatırırsın çocuğu. Cıkma cıkamaz ordan. Düştü etti derdin olmaz. Yandan fermuarlılardan olmasına dikkat et. Büyüyünce kendisi yürür çıkar oradan. Hayat mı geçer öyle ay saçmalama 50 posta kalkmayla uyuduğundan da bir şey anlamaz insan. Canına yazık
Ben hiç uğraşma öyle derim. Cocuk da yatağına, odasına alışsın iyice. Ben öğlen uykusuna bile kendi yatağında yatırıyorum. Gece de uyku tulumu giydirip, park beşiğe atıyorum çocuğu. Odaların kapısını açık bırakıyorum. Bebek telsizini de kuruyorum karşısına kafam rahat oluyor. Büyüsün, alttan fermuarı açarım kalkınca kendi gelir yanıma zaten. O kadar uykusuzluğa gerek yok valla. Yeni mi ayırdın odasını ? Alışana kadar ben de öyleydim de alıştım sonraYa bu gecenyatırdıgım beşik hediye puset diğer beşiğimiz daha büyük zaten geceye kadar odasında gece ben yatarken yatak odama geçiriyorum sabah 7 den sonr ayanıma alıyorum çok kalkıyo 7den sonra
Hayır odası hep vardı ama gündüz odasınd gece yatak odamıza alıyorum. Gece odasında yatıranam bizde de kamera var. o tamamen ayılmadan alıyorum beşikten emzirip koyuyorum ama odada olsa ben gidene kadar o ayılır bir daha geri yatırmakla ugraşırımBen hiç uğraşma öyle derim. Cocuk da yatağına, odasına alışsın iyice. Ben öğlen uykusuna bile kendi yatağında yatırıyorum. Gece de uyku tulumu giydirip, park beşiğe atıyorum çocuğu. Odaların kapısını açık bırakıyorum. Bebek telsizini de kuruyorum karşısına kafam rahat oluyor. Büyüsün, alttan fermuarı açarım kalkınca kendi gelir yanıma zaten. O kadar uykusuzluğa gerek yok valla. Yeni mi ayırdın odasını ? Alışana kadar ben de öyleydim de alıştım sonra
O zaman tuluma geç annesiKendini boğarsaa geneld nefessiz kalınca geri açıyor ama bazen çok fazla atıyor üstüne o zaman açamıyor.