battanıyelerı nasıl temızlıyorsunuz

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
:uhm:kızlar bır battanıyem var esım cok sevıyor ara artık kalkma zamanı geldı yıkayıp kaldırmak ıstıyorum ama nasıl yıkayacam buyuk baya

3 bucuk kılo nerdeyse ustunde oyle yazıo

camasır makınam 7 kıloluk atsam tasımaz bozulur

banyom kuvet degıl dusa kabın

hadı orda yıkadım nasıl sıkcam nasıl kurutcam

of yaaaaaaaaaa ne yapsam kı

kaca yıkarlarrrrrrr:uhm:

ben izmirdeyim canım.. geçenlerde halılarımla birlikte verdim... 10 tl ye yıkadılar.. yorgan da battaniye de parça başına 10 tl aldılar... mis gibi de parfümleyip ambalajlayıp getirmişlerdi... kuru temizlemeciler de 20 tl ye temizliyorlar burda..

ben peluş battaniyemi attım makinaya sonuç hüsran makina delmiş hep :sinifsinif:tüyleri dökülmüş bazı yerlerin aslında sığmıştı makinaya ama bende bu sene balkonda yıkayacam battaniyeyi hemde arap sabunuyla.başka yol göremedim.

battaniyen peluş mu eğer peluşsa koyma tüylerini dökebilir falan

Canım makineye atabilirsin. Ama beyaz/renklileri yıkadığın programa değil, 30 derece hassas programa at. Makine hassas programda bol bol su alır ve sıkma yapmaz. Yani battaniye hem güzel yıkanır hem de makinen zarar görmez. Sonunda da kuvvetli bir sıkma yaptırırsın ayrıca. Perwoll sıvı deterjanı öneririm, hem güzel yıkar hem de mis gibi kokar. Ben bu şekilde kullanıyorum. Bazı tanıdıklarım beyaz/renkli programına atıyor, makine az su alıyor o programlarda bu yüzden deterjan tortuları kalabiliyor, hatta bazı yerleri kuru çıkıyor. Bu yüzden uyarmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…