BATTANİYE KRİZİ

girlpowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
78
19
Kızlar merhaba...
Malum kış geldi.Bende odama battaniye alacağım.Babam diğer evden pakette bir battaniye getirdi ama ölen babannemin kullanabilme olmuş düşüncesiyle istemiyorum.Herkes aksini söylesede içim rahat etmiyor.Bende madame coco english home yada başka bi markadan alayım diyorum ama...English home mu madame coco mun mu battaniyesi daha iyi? Başka markalarada açığım.Cevaplarınızı bekliyorum.Sevgilerimi fışkırtıyorum :)

hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yaşadığını şehirde varsa Özdilek alın bence.

madame coco ve english home urunleri extra marka parasi da aliyorlar diye dusunuyorum.
kullandigim urunlerinin hic bi extrasi yok fiyati disinda.
Tac veya ozdilek battaniyelerini tek gecerim :KK66:

İki markadan da kullanıyorum,ikisinden de memnunum ben,alabilirsin bence.Allah rahmet eğlesin inşallah ama babaanneni niye karıştırdın onu anlayamadım?

English home dakilere bakmadım ama madam coco nun aldım bi ay önce , ceyizimde de var fakat ince . Eğer ince battaniye düşünüyorsan al derim yumuşacık renkleri de hoş. Ama kalın modelleri de çıkmış olabilir tv de görmüştüm reklamini daha farklıydı gidip bakmadım. ..

Yıkanmış bahteniyeyi kullanmama sebebimi açıklama gereği duyuyorum ki bir derdim varda paylaşıyorum.Bence bir sıkıntı yok tatlım :KK66:))
Sonuçta yeni bir battaniye almak istiyorsun. Ölmüş babaanneni onun kullanmış olabileceği battaniyeyi gözümüzde canlandırmanın ne alemi var. Ama hangisi dersen bence özdilek

Babanne ne alaka neden bu kadar detay verdin. Ben iki markayı da beğeniyorum ama English Home bir tık ötee.

2 markanın da battaniyeleri incedir.
Pikeden hallice diyebiliriz.
Bu yüzden, ev tekstili diğer hatta yerli markalara bakmanızı tavsiye ederim.

[QUOTE="cudilara, post: 43218802, member: Bende madame coco english home yada başka bi markadan alayım diyorum ama...English home mu madame coco mun mu battaniyesi daha iyi? Başka markalarada açığım.Cevaplarınızı bekliyorum.Sevgilerimi fışkırtıyorum :)[/QUOTE]
Illa revacta olan birvmarka alacagim diyosun yani :KK64:

X