- 18 Temmuz 2024
- 60
- 44
- 3
- Konu Sahibi kitapseverhatun
-
Değerinizin sifirlandigini takip ettiniz miKızlar dün kan testi verdim ve betam 439 cıktı. normalde bugün adet olmam gerekiyor. beta cok yüksek sizce bu ikiz mi yoksa sağlıklı mı?
daha önce de saglıksız bi gebelik gecirip 8+0 da zorunlu kürtaj oldum. sonra da bir tane kimyasal geçirdim. bu sefer oldu galiba ama fazla olması da korkuttu beni
Demekki erken döllenmiş olabilir ama ikiz olma ihtimali olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerdenKızlar dün kan testi verdim ve betam 439 cıktı. normalde bugün adet olmam gerekiyor. beta cok yüksek sizce bu ikiz mi yoksa sağlıklı mı?
daha önce de saglıksız bi gebelik gecirip 8+0 da zorunlu kürtaj oldum. sonra da bir tane kimyasal geçirdim. bu sefer oldu galiba ama fazla olması da korkuttu beni
evet evet doktorum ettiDeğerinizin sifirlandigini takip ettiniz mi
Korkmayın beyanın yüksek olmasından inşallah güzel haberler alacaksın takip ettir sürekli kanievet evet doktorum etti
bi hafta sonra gel pozitif cıkarsa demişti. ben de cumartesi yurtdısına gidiyorum. bi hafta yokum o yüzden bi 10 gün gidemiycem meraktan da ölüyorum gerciDemekki erken döllenmiş olabilir ama ikiz olma ihtimali olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerden
İyi düşünün iyi olsun bunu hiç bı zaman unutmayin kötü dusundukce kötü olur inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alacaksin bizede dua et lütfen bende bu güzel haberi alayımevet evet doktorum etti
Yaa bence erteleseydiniz keşke nerdeye gidiyosunuz bende yurt dışında yaşıyorumbi hafta sonra gel pozitif cıkarsa demişti. ben de cumartesi yurtdısına gidiyorum. bi hafta yokum o yüzden bi 10 gün gidemiycem meraktan da ölüyorum gerci
kız alırsın tabii Rabbim nasip eder. ben de neler yaşadım vallahi ama nasipte varsa olur diye saldım yılbasında ve hamile kaldım bence ikimiz de anne olcaz birbirimizden dua eksik etmeyelimİyi düşünün iyi olsun bunu hiç bı zaman unutmayin kötü dusundukce kötü olur inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alacaksin bizede dua et lütfen bende bu güzel haberi alayım
3 gün budapeşte 3 gün viyana turu :)Yaa bence erteleseydiniz keşke nerdeye gidiyosunuz bende yurt dışında yaşıyorum
Ayyy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bu ay takmıyorum pcos olduğu için biraz tedirginlik vardı onu da artık takmiyorumkız alırsın tabii Rabbim nasip eder. ben de neler yaşadım vallahi ama nasipte varsa olur diye saldım yılbasında ve hamile kaldım bence ikimiz de anne olcaz birbirimizden dua eksik etmeyelim
Dikkat et kendine yorma3 gün budapeşte 3 gün viyana turu :)
oleyy :) takma hiç. sağlıksız gebelik yaşayıp hayal kırıklıgına ugrayamaktansa ilk testi negatif görmek daha iyi. ovulasyon testiyle hamile kaldım ilk. ve ovulasyon gününün 11. gününde farkettim cok erken. her 2 günde bi kan vermeye başladım ektopikten şüphelendiler degilmiş sadece gelişimi geri bi bebekmiş. en iyi doktorları buldum ve farkettim ki bu işler nasip. ne doktor ne ben ne stres ne yediğin içtiğin. nasipte varsa gercekten oluveriyor.Ayyy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bu ay takmıyorum pcos olduğu için biraz tedirginlik vardı onu da artık takmiyorum
teşekkür ederim eşim zaten pimpirik prensi beni sürekli dinlendirip çıldırtır muhtemelen :)Dikkat et kendine yorma
Ben bu ay yapmadım çatlama olmadı sanırım hiç akıntım olmadı bu ay akisina bıraktım inşallah bu sağlıklı bı bebek olacak olsun bak seni de bebeği de düşünüyor dikkat et yine de çok yürüme otur yoracak şeyler yapmaoleyy :) takma hiç. sağlıksız gebelik yaşayıp hayal kırıklıgına ugrayamaktansa ilk testi negatif görmek daha iyi. ovulasyon testiyle hamile kaldım ilk. ve ovulasyon gününün 11. gününde farkettim cok erken. her 2 günde bi kan vermeye başladım ektopikten şüphelendiler degilmiş sadece gelişimi geri bi bebekmiş. en iyi doktorları buldum ve farkettim ki bu işler nasip. ne doktor ne ben ne stres ne yediğin içtiğin. nasipte varsa gercekten oluveriyor.
teşekkür ederim eşim zaten pimpirik prensi beni sürekli dinlendirip çıldırtır muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?